Telephone 

 

Top Menu

Ενημέρωση:

Ενημερώνουμε τους πελάτες μας ότι από Δευτέρα 9 Νοεμβρίου το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό, βάσει της κυβερνητικής απόφασης. Το τηλεφωνικό μας κέντρο θα λειτουργεί κανονικά από τις 11:00 έως τις 16:00. Από τις 16:00 έως τις 20:00 μπορείτε να εξυπηρετήστε από το κινητό 6937 23 4002 που θα εξυπηρετεί τις ηλεκτρονικές σας παραγγελίες. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα λειτουργεί κανονικά.

Canon MAXIFY IB 4150

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 0972C006

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 159.00  

157.00

Κερδίζετε : 2.00 (1%)
-1%
Ένα σύστημα κατασκευασμένο για υψηλή παραγωγικότητα, απόδοση και αξιοπιστία. Γρήγορη εκτύπωση 24 εικ./λεπτό σε ασπρόμαυρη λειτουργία και 15,5 εικ./λεπτό σε έγχρωμη λειτουργία, με απόδοση μελανιών έως 2.500 σελίδες, χαμηλό κόστος λειτουργίας και Wi-Fi – ιδανική λύση για μικρά γραφεία.
 
Πλεονεκτήματα
 
Γρήγορη εκτύπωση με ταχύτητα 24 εικ./λεπτό σε ασπρόμαυρη λειτουργία, 15,5 εικ./λεπτό σε έγχρωμη λειτουργία
Ασύρματη (Wi-Fi) και ενσύρματη δικτύωση
Εκτυπώστε από δημοφιλείς υπηρεσίες cloud
Υψηλή απόδοση μελανιών: 2.500 ασπρόμαυρες/1.500 έγχρωμες σελίδες
Χωρητικότητα 500 φύλλων για μεγάλη παραγωγικότητα
Λεπτομερή χαρακτηριστικά
Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon MAXIFY iB4150
 
Εκτυπωτής για έντονη χρήση, σε γραφεία με μεγάλο όγκο απαιτητικών εργασιών
 
 
Ένας έγχρωμος εκτυπωτής inkjet με ταχύτητα, δυναμικότητα και οικονομία που τον καθιστούν αναντικατάστατο συνεργάτη οποιουδήποτε μικρού γραφείου. Ο Canon MAXIFY iB4150 διαθέτει συρτάρι χαρτιού υψηλής χωρητικότητας 500 φύλλων και παράγει εξαιρετικές εκτυπώσεις με ολοζώντανα χρώματα και πεντακάθαρο κείμενο χάρη στα μελάνια DRHD, που είναι ανθεκτικά σε μαρκαδόρους και στην τριβή. Ο Canon MAXIFY iB4150 παρέχει εκτυπώσεις A4 με εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα, 24 εικ./λεπτό σε ασπρόμαυρη λειτουργία και 15,5 εικ./λεπτό σε έγχρωμη λειτουργία, ενώ ο χρόνος για την παραγωγή της πρώτης σελίδας (FPOT) είναι μόλις 6 δευτερόλεπτα.
 
Εξαιρετική οικονομία
 
 
Από τη χαμηλή κατανάλωση ρεύματος έως την υψηλή απόδοση των ανεξάρτητα αντικαθιστώμενων κασετών έγχρωμου μελανιού, ο Canon MAXIFY iB4150 είναι σχεδιασμένος με γνώμονα τη μείωση του κόστους λειτουργίας. Οι κασέτες μαύρου μελανιού έχουν απόδοση 2.500 σελίδων κατά ISO, ενώ οι κασέτες έγχρωμου μελανιού προσφέρουν απόδοση 1.500 σελίδων. Έτσι το γραφείο σας μπορεί να εργάζεται απρόσκοπτα, χωρίς να αλλάζει συνέχεια κασέτες. Επιπλέον, διατίθεται μια προαιρετική πολυσυσκευασία 4 χρωμάτων για ακόμα πιο οικονομικές εκτυπώσεις.
 
Ευέλικτη εκτύπωση στο γραφείο
 
 
Ο Canon MAXIFY iB4150 προάγει την παραγωγικότητα και συμβάλλει στη διεκπεραίωση των εργασιών με απλό τρόπο. Με την εκτύπωση διπλής όψης και την υποστήριξη για διάφορα μεγέθη και τύπους χαρτιού –από απλό χαρτί A4 έως ετικέτες, φακέλους και φωτογραφικό χαρτί– οι συνηθισμένες εργασίες εκτύπωσης ενός γραφείου γίνονται πανεύκολα. Ο Canon MAXIFY iB4150 διαθέτει πολλές εύχρηστες δυνατότητες και έχει σχεδιαστεί ώστε να σας προσφέρει όλες τις επιλογές εκτύπωσης που χρειάζεστε για την τυπική χρήση στο γραφείο.
 
Στο cloud ή στο κινητό
 
 
Η υποστήριξη για τις υπηρεσίες Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS) και Mopria, καθώς και η εφαρμογή Canon PRINT, εξασφαλίζουν γρήγορη και απλή εκτύπωση από φορητές συσκευές. Μπορείτε να εκτυπώνετε ακόμα και από δημοφιλείς υπηρεσίες cloud, όπως οι Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote και OneDrive. Η ενσωματωμένη κατάσταση Σημείου πρόσβασης επιτρέπει στους χρήστες έξυπνων συσκευών να συνδέονται στον εκτυπωτή χωρίς δίκτυο Wi-Fi.
 
Εύκολη διαχείριση και παρακολούθηση
 
 
Ο Canon MAXIFY iB4150 παρέχει εκπληκτική ποιότητα εκτύπωσης και μεγαλύτερη παραγωγικότητα σε περιβάλλον μικρού γραφείου, αλλά και προηγμένες δυνατότητες διαχείρισης, που απλοποιούν τη συντήρηση και τον έλεγχο. Μια σειρά περαιτέρω επιλογών επιτρέπει στους διαχειριστές συστήματος να διαμορφώνουν γρήγορα και εύκολα τις παραμέτρους του εκτυπωτή και να περιορίζουν την πρόσβαση σε συγκεκριμένες διαδικασίες.
 
Ενοποίηση σε δίκτυο με το πρωτόκολλο SNMP
 
 
Η συμβατότητα του Canon MAXIFY iB4150 με το πρωτόκολλο SNMP σημαίνει ότι ο εκτυπωτής μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα σε ένα υπάρχον δίκτυο γραφείου. Το SNMP επιτρέπει τη χρήση μιας σειράς λειτουργιών παρακολούθησης και συντήρησης, παρέχοντας δεδομένα όπως η στάθμη των μελανιών, τα σφάλματα και το πλήθος των σελίδων παραγωγής.
 
Προδιαγραφές προϊόντος
Μάθετε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του προϊόντος Canon MAXIFY iB4150.
 
Quick 1st Print
Έξοδος πρώτης εκτύπωσης σε 6 δευτερόλεπτα
 
Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)
Ασύρματη χρήση και διαμοιρασμός αρχείων
 
Auto 2-sided Print
Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης
 
500 Sheet Capacity
Παραγωγική διαχείριση χαρτιού
 
MAXIFY Cloud Link
Εκτύπωση από υπηρεσίες cloud
 
Smartphone and Tablet print
Εφαρμογή Canon PRINT
 
Tablet and smartphone ready
Υποστήριξη tablet και smartphone
 
High Page Yield
Αποδοτικά μελάνια XL
 
Paper Management
Duplex Print:Yes
Display
Display:Yes
Equipment Printer
Printing Technology:Ink-Jet Printer
Print Resolution Colour (dpi):600 x 1200
Max. Printing Speed Monochrome (ppm):6
Monochrome Print Speed in Accordance with ISO/IEC 24734 (PPM):24
Colour Print Speed in Accordance with ISO/IEC 24734 (PPM):15,5
Number of Colours:4
Wireless Printing
Apple AirPrint:Yes
Google Cloud Print:Yes
Print with Manufacturers App:Yes
Ports
USB:USB 2.0
Connectivity
WLAN:Yes
Print Size
DIN A4 (210 x 297 mm):Yes
DIN A5 (148.5 x 210 mm):Yes
DIN B5 (176 x 250 mm):Yes
10 x 15 cm:Yes
13 x 18 cm:Yes
20 x 25 cm:Yes
Letter (216 x 279 mm):Yes
Legal (216 x 356 mm):Yes
General
Colour:Black
Width (mm):463
Height (mm):290
Depth (mm):459
Weight (kg):9,6

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην παραπάνω εικόνα .

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην παραπάνω εικόνα .

Φόρτωση ...