Telephone 

 

Top Menu

Ενημέρωση:

Ενημερώνουμε τους πελάτες μας ότι από Δευτέρα 9 Νοεμβρίου το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό, βάσει της κυβερνητικής απόφασης. Το τηλεφωνικό μας κέντρο θα λειτουργεί κανονικά από τις 11:00 έως τις 16:00. Από τις 16:00 έως τις 20:00 μπορείτε να εξυπηρετήστε από το κινητό 6937 23 4002 που θα εξυπηρετεί τις ηλεκτρονικές σας παραγγελίες. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα λειτουργεί κανονικά.

Nikon D5600 Kit AF-P 18-55mm VR

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): VBA500K001

539.00

Η ποιότητα εικόνας είναι πάνω από όλα και ο μεγάλος αισθητήρας εικόνας 24,2 ΜΒ της D5600 με φορμά DX αποτυπώνει με ευκρίνεια κάθε λεπτή υφή και αποδίδει φωτογραφίες και video με εξαιρετικά ευκρινείς λεπτομέρειες. Το εύρος ISO 100-25600 και η ευαισθησία ISO που επεκτείνεται στα 6400 στη λειτουργία «Νυχτερινό τοπίο», εξασφαλίζει την εύκολη διαχείριση των σκηνών με χαμηλό ή δύσκολο φωτισμό. Χάρη στην εφαρμογή SnapBridge της Nikon, οι χρήστες μπορούν να συγχρονίζουν αυτόματα τις φωτογραφίες σε μια έξυπνη συσκευή καθώς τις τραβάνε και, στη συνέχεια, να μοιράζονται τα εντυπωσιακά αποτελέσματά τους ακριβώς εκείνη τη στιγμή. Με την D5600, η εφαρμογή SnapBridge παρέχει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της συνδεδεμένης έξυπνης συσκευής για απομακρυσμένες λήψεις μέσω της ενσωματωμένης δυνατότητας Wi-Fi® της φωτογραφικής μηχανής¹. Κατά τις λήψεις με το σκόπευτρο, η λεπτομερής λειτουργία Fn αφής παρέχει μια εύχρηστη εναλλακτική στη χρήση του επιλογέα εντολών ή του πολυ-επιλογέα: οι φωτογράφοι έχουν πλέον τη δυνατότητα να χειρίζονται τον έλεγχο της Αυτόματης ευαισθησίας καθώς και να επιλέγουν το σημείο εστίασης ή να πραγματοποιούν άλλες σημαντικές ρυθμίσεις μέσω της μεγάλης οθόνης αφής. Παράλληλα, χάρη στη ράβδο προώθησης καρέ, ένα χαρακτηριστικό που προέρχεται από τις επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές D5 και D500 της Nikon, έχετε τη δυνατότητα γρήγορης κύλισης στις εικόνες στη λειτουργία απεικόνισης. Για τα άτομα που τραβάνε συχνά video, η νέα λειτουργία Time-lapse video (που έχει κληρονομηθεί από τις υψηλής τεχνολογίας DSLR της Nikon) απλοποιεί τη διαδικασία μετατροπής των αργών σκηνών σε δραματικές σεκάνς σε γρήγορη κίνηση.

Ο Jordi Brinkman, Διευθυντής Προϊόντων της Nikon Europe, δήλωσε: «Η νέα D5600 είναι τέλεια για τα άτομα που έχουν συνηθίσει να φωτογραφίζουν με smartphone και θέλουν να επεκτείνουν τις φωτογραφικές τους ικανότητες και έπειτα να μοιράζονται τη δημιουργικότητά τους με άλλους. Η εξαιρετικής απόκρισης πτυσσόμενη οθόνη αφής και το οπτικό σκόπευτρο σάς χαρίζουν την απόλυτη ελευθερία να αποτυπώνετε τον κόσμο όπως τον βλέπετε. Η ισχυρή τεχνολογία απεικόνισης της Nikon εξασφαλίζει ότι κάθε φωτογραφία σας αξίζει να τη μοιραστείτε με άλλους και αυτό γίνεται πλέον εύκολα χάρη στην τεχνολογία SnapBridge».

ΣΥΝΟΨΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ

 

- Ποιότητα εικόνας Nikon DSLR: ο μεγάλος αισθητήρας 24,2 megapixel με φορμά DX, το μεγάλο εύρος ISO 100-25600 και ο μηχανισμός επεξεργασίας εικόνας EXPEED 4 συνδυάζονται για τη δημιουργία εκπληκτικών εικόνων και εντυπωσιακής λεπτομέρειας ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

- SnapBridge: χρησιμοποιεί την τεχνολογία Bluetooth® low energy² για να εξασφαλίζει στη D5600 τη δυνατότητα να διατηρεί μια μόνιμη σύνδεση χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας με ένα smartphone ή tablet. Συγχρονίστε και κοινοποιήστε εν κινήσει μέσω της σύνδεσης Bluetooth τις φωτογραφίες ποιότητας DSLR που τραβάτε. Μεταφέρετε εύκολα τα video ή χρησιμοποιήστε μια έξυπνη συσκευή για να πραγματοποιήσετε απομακρυσμένη λήψη μέσω της ενσωματωμένης δυνατότητας Wi-Fi της φωτογραφικής μηχανής.

- Πτυσσόμενη οθόνη αφής: μεγάλη οθόνη LCD 8,1 cm (3,2 in) με ευρεία οπτική γωνία και υψηλή ανάλυση 1.037k-dot.

- Οπτικό σκόπευτρο: κάλυψη περίπου 95% του κάδρου με μεγέθυνση περίπου 0,82x

- Ακρίβεια AF: δεν χάνετε το παραμικρό χάρη στο εξαιρετικά ευκρινές σύστημα αυτόματης εστίασης 39 σημείων που περιλαμβάνει εννέα αισθητήρες σταυροειδούς διάταξης (cross-type) στο κέντρο και ταχύτητα συνεχούς λήψης έως 5 fps.

- Video που αξίζει να κοινοποιείτε: τραβήξτε ομαλά, εξαιρετικά λεπτομερή video Full HD με ταχύτητες καρέ που φτάνουν τα 50p/60p.

- Έτοιμη για ταξίδια: το κυρίως σώμα ζυγίζει μόλις 415 g (κατά προσέγγιση)³ και περιλαμβάνει μια βαθιά λαβή που εξασφαλίζει σταθερό και εξαιρετικά άνετο κράτημα.

- Επεκτάσιμο σύστημα: συμβατότητα με μεγάλο εύρος φακών NIKKOR και φλας Speedlight της Nikon, καθώς και το στερεοφωνικό μικρόφωνο ME-1 της Nikon και το ασύρματο μικρόφωνο ME-W1.

 

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην παραπάνω εικόνα .

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην παραπάνω εικόνα .

Φόρτωση ...