Telephone 

Top Menu

 

Sony α6100 Kit (E PZ 16-50mm f/3.5-5.6 OSS) Black

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): ILCE-6100.CEC

899.00

Αποτυπώστε τον κόσμο σας, μοιραστείτε το όραμά σας

Τραβήξτε ξεχωριστές στιγμές και πορτραίτα, για να τις θυμάστε και να τις μοιράζεστε. Χάρη στην εντυπωσιακή ταχύτητα και ποιότητα εικόνας που δημιουργήθηκε για τα μοντέλα πλήρους καρέ της Sony, η α6100 κάνει τη δύσκολη δουλειά, για να μη χάνετε στιγμή.

Με την εκπληκτική ταχύτητα και απόδοση αυτόματης εστίασης, καθώς και τη σταθερή παρακολούθηση θέματος, η α6100 χειρίζεται με επιδεξιότητα τις φωτογραφικές τεχνικές, ώστε να επικεντρωθείτε ελεύθερα σε πιο δημιουργικές πτυχές. Καταγράφει τη γρήγορη δράση και δημιουργεί όμορφες εικόνες ακόμα και σε δύσκολα περιβάλλοντα, για εκπληκτικές φωτογραφίες και ταινίες υψηλής ανάλυσης 4K8.

 • Γρήγορη αυτόματη εστίαση στα 0,02 sec.3, με 425 σημεία αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης
 • Εγγραφή ταινιών 4K υψηλής ανάλυσης[ FN_02]
 • Αισθητήρας Exmor CMOS 24,2 megapixel10
 • Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, Αυτόματη εστίαση στα μάτια σε πραγματικό χρόνο, Αυτόματη εστίαση στα μάτια για ζώα2
 • Οθόνη αφής LCD με δυνατότητας ανάκλισης 180° για πιο εύκολες selfie και λήψεις από χαμηλή γωνία
 • ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΦΑΚΟΥ
 • Φακοί E-mount της Sony
 • ΤΥΠΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ
 • Αισθητήρας Exmor® CMOS τύπου APS-C (23,5 x 15,6 mm)
 • ΑΡΙΘΜΟΣ PIXEL (ΕΝΕΡΓΑ)
 • Περίπου 24,2 megapixel
 • ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ISO (ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ)
 • Στατικές εικόνες: ISO 100-32000 (οι τιμές ISO έως και 51200 μπορούν να οριστούν ως εκτεταμένη εμβέλεια ISO), AUTO (ISO 100-6400, επιλέξιμο κατώτερο και ανώτερο όριο), Ταινίες: Ισοδύναμη με ISO 100-32000, AUTO (ISO 100-6400, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο)
 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)
 • Περίπου 380 φωτογραφίες (Εικονοσκόπιο) / Περίπου 420 φωτογραφίες (Οθόνη LCD) (Πρότυπο CIPA)11
 • ΤΥΠΟΣ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟΥ
 • Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο (έγχρωμο) 1,0 cm (τύπου 0,39)
 • ΤΥΠΟΣ ΟΘΟΝΗΣ
 • TFT ευρέως τύπου 7,5 cm (τύπου 3,0)

 

 

 

Ασυναγώνιστη απόδοση αυτόματης εστίασης για εκπληκτικές λήψεις

Γρήγορη, ακριβής αυτόματη εστίαση που αποτυπώνει φευγαλέες στιγμές με εντυπωσιακή λεπτομέρεια, χάρη στον συνδυασμό πρωτοποριακών τεχνολογιών. Τα συνολικά 425 σημεία αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης, σε συνδυασμό με την αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης, επιτυγχάνουν την εντυπωσιακή ταχύτητα λήψης των 0,02 sec.12, ενώ η τεχνολογία παρακολούθησης αυτόματης εστίασης υψηλής πυκνότητας ακολουθεί αξιόπιστα ακόμα και αντικείμενα με απρόβλεπτη κίνηση.

 

Σταθερή εστίαση στο θέμα, με παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο

Κατά την παρακολούθηση ενός γρήγορα κινούμενου θέματος, η αυτόματη παρακολούθηση κίνησης της μηχανής χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο αναγνώρισης θέματος με τεχνητή νοημοσύνη13 που αξιοποιεί το χρώμα, τα μοτίβα (φωτεινότητα), την απόσταση του θέματος (βάθος) και τις πληροφορίες προσώπου/ματιού για να αναγνωρίζει το θέμα σας και να το διατηρεί σε εστίαση.

 

Αξιόπιστη αυτόματη εστίαση στα μάτια σε πραγματικό χρόνο, για καλύτερα πορτραίτα

Το σύστημα αυτόματης εστίασης στα μάτια σε πραγματικό χρόνο της μηχανής ανιχνεύει και εστιάζει αυτόματα τα μάτια των θεμάτων όταν το κλείστρο πατηθεί μέχρι τη μέση και μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα στο αριστερό ή στο δεξί μάτι του θέματος. Στη ρύθμιση AF-C, η αυτόματη εστίαση διατηρείται σταθερή, ακόμα και αν μέρος του προσώπου είναι κρυμμένο ή φωτίζεται από πίσω, ή αν το θέμα κοιτάζει προς τα κάτω.

 

AF στα μάτια για ζώα, σε πραγματικό χρόνο

Η τεχνολογία αναγνώρισης θέματος που χρησιμοποιείται για την αυτόματη εστίαση στα μάτια σε πραγματικό χρόνο έχει προσαρμοστεί και για ζώα. Όταν ενεργοποιηθεί, παρέχει γρήγορο αυτόματο εντοπισμό και παρακολούθηση ακριβείας των ματιών των ζώων, για καλύτερα πορτραίτα και σκηνές από την άγρια φύση14.

 

Λήψεις υψηλής ταχύτητας με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης / αυτόματης έκθεσης

Αποτυπώστε κάθε στιγμή δράσης με γρήγορη κίνηση χάρη στη συνεχή λήψη έως και 11 fps 15, ή στα 8 fps16 σε λειτουργία αθόρυβου κλείστρου, για 7717 καρέ το μέγιστο. Η καθυστέρηση προβολής έχει ελαχιστοποιηθεί ώστε, ακόμα και σε θέση live-view, να είναι δυνατή η εγγραφή έως και 8 fps15. Στη λειτουργία αναπαραγωγής, είναι δυνατή η προβολή των εικόνων συνεχούς λήψης σε ομάδες.

 

Ακριβής αυτόματη εστίαση, ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό

Αυτόματη εστίαση ιδιαίτερα υψηλής ακρίβειας ακόμα και σε σκοτεινά σκηνικά, χάρη στον εξελιγμένο αλγόριθμο αυτόματης εστίασης της μηχανής. Η υψηλή ευαισθησία αυτόματης εστίασης συνεπάγεται αξιόπιστη αυτόματη εστίαση AF-S μέχρι EV-218.

 

Ευέλικτες λειτουργίες αφής

Η οθόνη LCD της μηχανής υποστηρίζει εύχρηστες λειτουργίες αφής, όπως επιφάνεια αφής (για ομαλή μετακίνηση του σημείου εστίασης), εστίαση με αφή (για επιλογή του σημείου εστίασης), κλείστρο αφής (για απελευθέρωση κλείστρου) και παρακολούθηση με αφή (για ενεργοποίηση αυτόματης εστίασης σε πραγματικό χρόνο).

 

Λειτουργία μεγέθυνσης εστίασης για πιο λεπτομερή ρύθμιση της εστίασης σε λειτουργίες μη αυτόματης και αυτόματης εστίασης

Όταν απαιτείται εστίαση ιδιαίτερης ακρίβειας, όπως στις λήψεις macro, μπορείτε να προβάλετε μια μεγεθυμένη προβολή της γενικής περιοχής στην οποία θέλετε να εστιάσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να ρυθμίσετε με ακρίβεια το ακριβές σημείο εστίασης με την οθόνη αφής ή τον επιλογέα σημείου εστίασης.

 

Εύκολη μη αυτόματη εστίαση με ξεκάθαρο τονισμό περιγραμμάτων

Όταν χρησιμοποιείτε τη μη αυτόματη εστίαση, η μηχανή επισημαίνει χρωματικά το καλύτερα εστιασμένο τμήμα από ολόκληρη την εικόνα. Τα χρώματα τονισμού περιγραμμάτων της οθόνης για επιλογή είναι το μπλε, το κόκκινο, το κίτρινο και το λευκό, για βελτιωμένη ορατότητα των περιοχών εστίασης κατά τη λεπτομερή εστίαση που απαιτείται σε λήψεις macro ή πορτραίτων.

 

Πρωτοποριακό σύστημα επεξεργασίας εικόνας

Ο αισθητήρας ExmorTM CMOS μεγέθους APS-C 24,2 megapixel19 της φωτογραφικής μηχανής προσφέρει μεγάλο εύρος ευαισθησίας και εξαιρετική απόδοση χαμηλού θορύβου. Σε συνδυασμό με το πιο πρόσφατο σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ XTM, αποδίδει όμορφες εικόνες υψηλής ανάλυσης, με ανώτερη ευκρίνεια εικόνας και αναπαραγωγή υφών.

 

Εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας, χαμηλός θόρυβος και μεγάλο εύρος ISO

Η μηχανή διαθέτει μεγάλο εύρος ευαισθησίας ISO 100-32000, με δυνατότητα επέκτασης έως 51200 για τις στατικές εικόνες. Ακόμη και όταν φωτογραφίζετε με υψηλή ευαισθησία σε χαμηλό φωτισμό, η εξαιρετική απόδοση χαμηλού θορύβου εξασφαλίζει εικόνες υψηλής ποιότητας. Εφαρμόζοντας μείωση του θορύβου και επεξεργασία της ευκρίνειας επιλεκτικά στο καρέ, η τεχνολογία μείωσης θορύβου και αναπαραγωγής λεπτομερειών συμβάλλει στη λεπτομερή αναπαραγωγή των υφών και των λεπτομερειών σε σκιά.

 

Ρεαλιστικοί τόνοι δέρματος

Η λειτουργία για τον τόνο του δέρματος, που προέρχεται από τις νέες, αναγνωρισμένες μηχανές πλήρους καρέ της Sony, αποτυπώνει τη φυσική ομορφιά της ανθρώπινης επιδερμίδας, βοηθώντας σας να τραβάτε άψογα πορτραίτα.

 

Δημιουργικό στυλ και εφέ εικόνας

Με τη λειτουργία δημιουργικού στυλ της μηχανής μπορείτε να επιλέξετε ρυθμίσεις όπως "Vivid" [Ζωντανό] ή "Portrait" [Πορτρέτο] για να δημιουργήσετε μια συγκεκριμένη εμφάνιση για τη φωτογραφία σας και να τελειοποιήσετε την έκθεση, την αντίθεση, τον κορεσμό χρωμάτων και την ευκρίνεια της εικόνας. Η λειτουργία "Εφέ εικόνας" παρέχει εφέ, όπως "Partial Colour" [Μερικό χρώμα] και "Miniature" [Μινιατούρα], για δημιουργική αίσθηση στις λήψεις σας.

 

Έξοδος RAW 14 bit για πλούσια διαβάθμιση τόνων

Οι εικόνες RAW 14 bit παρέχονται μέσω ενός LSI υψηλής απόδοσης και του επεξεργαστή εικόνας BIONZ X. Για ομαλότερες, πιο φυσικές διαβαθμίσεις τόνων, όλη η επεξεργασία γίνεται στα 16 bit, αποκλείοντας την εισαγωγή σφαλμάτων πρόσμειξης ή επεξεργασίας στην τελική έξοδο εικόνας RAW 14 bit. [1] Αισθητήρας εικόνας [2] Τελευταίας τεχνολογίας LSI εμπρόσθιου άκρου υψηλής ταχύτητας [3] Επεξεργασία εικόνας 16 bit

 

Εγγραφή ταινίας 4K σε φορμά XAVC S υψηλού ρυθμού μετάδοσης bit

Το φορμά Super 35 mm και η εγγραφή ταινίας 4K με πλήρη ανάγνωση των pixel χωρίς ομαδοποίηση επιτρέπουν υπερδειγματοληψία με περίπου 2,4 φορές20 τις πληροφορίες εικόνας που απαιτούνται για το 4K (QFHD: 3840 x 2160). Χάρη στην υποβάθμιση από την ισοδύναμη ανάλυση 6Κ, τα βίντεο είναι ακόμα πιο ρεαλιστικά, με μεγαλύτερο βάθος. Ο κωδικοποιητής βίντεο XAVC S υψηλού ρυθμού μετάδοσης bit (έως 100 Mbps για 4K 30p/24p)21 εξασφαλίζει εικόνες επαγγελματικής ποιότητας σε μορφή κατάλληλη για ευρεία χρήση.

 

Σταθερή, ακριβής αυτόματη εστίαση για καλύτερες ταινίες

Η γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση παρέχει υψηλή ταχύτητα, ακρίβεια και εξαιρετική απόδοση παρακολούθησης, ώστε να πληρούνται οι αυστηρές απαιτήσεις αυτόματης εστίασης σε ταινίες 4K. Η ευαισθησία παρακολούθησης αυτόματης εστίασης προσαρμόζεται για σταθερή εστίαση ή ευαισθησία επανεστίασης, ανάλογα με τη φύση της σκηνής, και η παρακολούθηση με αφή σάς επιτρέπει να ξεκινάτε την παρακολούθηση κινούμενου θέματος, απλώς αγγίζοντας την οθόνη LCD.

 

Αργή και γρήγορη κίνηση, και εγγραφή υψηλής ταχύτητας στα 120 fps

Μέσα στη μηχανή είναι δυνατή η παραγωγή βίντεο αργής κίνησης (έως 5x) και γρήγορης κίνησης (έως 60x)22, χωρίς ανάγκη μετεπεξεργασίας, σε ανάλυση Full HD. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν εγγραφές Full HD υψηλής ταχύτητας bit (έως 100 Mbps) και υψηλού ρυθμού καρέ (έως 120p) για τη δημιουργία ταινιών αργής κίνησης στο στάδιο του post-production.

 

Εξελιγμένες δυνατότητες για ταινίες υψηλής ποιότητας

Η α6100 είναι έτοιμη για ροές εργασίας με βίντεο, με καθαρή έξοδο HDMI, μεταβλητούς ρυθμούς καρέ και εγγραφή proxy. Επιπλέον, περιλαμβάνεται μια σειρά λειτουργιών για βελτίωση της ακρίβειας στην εγγραφή ταινιών, όπως η εμφάνιση δεικτών επικάλυψης ή γραμμών πλέγματος, μέτρησης έκθεσης zebra ή τιμών ISO κατά τη λήψη με αυτόματο ISO. Μπορείτε να εξάγετε εύκολα στατικές εικόνες απευθείας από τις ταινίες σας σε λειτουργία αναπαραγωγής.

 

Υποστήριξη για είσοδο ήχου και μικροφώνου υψηλής ποιότητας

Στην υποδοχή μικροφώνου της μηχανής μπορεί να προσαρτηθεί εξωτερικό μικρόφωνο και έχετε επίσης την επιλογή εισόδου γραμμής και phantom power 48 V, χρησιμοποιώντας το κιτ προσαρμογέα XLR που διατίθεται ξεχωριστά. Έτσι είναι δυνατή η σύνδεση μιας ευρείας γκάμας μικροφώνων υψηλών προδιαγραφών για καλύτερο ήχο στην εγγραφή ταινιών.

 

Λήψη σε διαστήματα για ταινίες time-lapse

Διατίθεται λειτουργία λήψης σε διαστήματα από 1 έως 60 δευτερόλεπτα μέσα από τη φωτογραφική μηχανή, με δυνατότητα επεξεργασίας των τελικών στατικών εικόνων και δημιουργίας ταινίας time-lapse σε υπολογιστή23. Χάρη σε μια απλή λειτουργία προεπισκόπησης μεταβλητής ταχύτητας, μπορείτε να δείτε από τη μηχανή πώς θα φαίνεται η τελική ταινία.

 

Ανακλινόμενη οθόνη LCD 180°

Η οθόνη LCD τύπου 3.0 προσφέρει ανάλυση 921 χιλιάδων κουκκίδων, ώστε να βλέπετε καθαρά τι τραβάτε. Έχει σχεδιαστεί με δυνατότητα ανάκλισης προς τα πάνω 180° και προς τα κάτω 74° για εύκολο καδράρισμα vlog και selfie και πιο εύκολη λήψη από χαμηλή και υψηλή γωνία.

 

Τετραγωνική αναλογία εικόνας ειδικά για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Επιπρόσθετα στις αναλογίες εικόνας 3:2 και 16:9 (πλάτος προς ύψος), μπορείτε επίσης να επιλέξετε αναλογία εικόνας 1:1 που είναι ιδανική για να στέλνετε φωτογραφίες στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι δεν χρειάζεται πλέον να περικόπτετε τις φωτογραφίες όταν θέλετε να τις αναρτήσετε.

 

Προσαρμοσμένες λειτουργίες για ομαλότερο χειρισμό

Υπάρχει δυνατότητα αντιστοίχισης έως και οκτώ πλήκτρων και χειριστηρίων της μηχανής σε οποιαδήποτε από τις 89 λειτουργίες λήψης και αναπαραγωγής. Η δυνατότητα My Menu προσφέρει ευέλικτη αντιστοίχιση 30 στοιχείων του μενού, και οι προσαρμοσμένες ρυθμίσεις οθόνης βοηθάνε στη σωστή οργάνωση της δουλειάς σας. Με το πάτημα ενός κουμπιού στην οθόνη μενού, εμφανίζονται χρήσιμοι οδηγοί για τα στοιχεία μενού.

 

Αξιολόγηση στατικών εικόνων και προστασία από διαγραφή

Στη λειτουργία αναπαραγωγής, οι στατικές εικόνες μπορούν να αξιολογηθούν και να προστατευθούν από διαγραφή. Η πρόσβαση και στις δύο λειτουργίες γίνεται με προκαθορισμένα προσαρμοσμένα πλήκτρα.

 

Απλούστερος έλεγχος ρυθμίσεων ισορροπίας λευκού

Η προσαρμοσμένη ρύθμιση της ισορροπίας λευκού είναι απλή και μπορείτε να θέσετε μια ρύθμιση αυτόματης ισορροπίας λευκού σε προτεραιότητα κατά τη λήψη με λάμπα πυρακτώσεως, είτε την Atmosphere Priority [Προτεραιότητα ατμόσφαιρας] για πιο ζεστό αποτέλεσμα είτε τη White Priority [Προτεραιότητα λευκού] για πιο καθαρό λευκό.

 

Ευέλικτες λειτουργίες φλας

Κατή τη λήψη με συμβατές ασύρματες μονάδες φλας, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής συγχρονισμού πίσω κουρτίνας24 και αργού συγχρονισμού, μερικές από τις επιλογές της μηχανής για δημιουργικό φωτισμό.

 

Τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα, Κοινή χρήση με ένα άγγιγμα, Πληροφορίες τοποθεσίας

Η λειτουργία τηλεχειριστηρίου με ένα άγγιγμα επιτρέπει τη χρήση της κινητής συσκευής ως εικονοσκόπιο και τηλεχειριστήριο. Η κοινή χρήση με ένα άγγιγμα επιτρέπει τη μεταφορά φωτογραφιών και βίντεο σε κινητή συσκευή για ανάρτηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η μηχανή μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα θέσης του κινητού σας μέσω Bluetooth® για προσθήκη γεωγραφικών ετικετών στις εικόνες σας25. (Αυτές οι λειτουργίες για κινητές συσκευές είναι διαθέσιμες από την εφαρμογή Imaging Edge Mobile της Sony26.)

 

Εφαρμογές Imaging Edge για επιτραπέζιο υπολογιστή

Αναβαθμίστε τις φωτογραφίες σας με εφαρμογές Imaging Edge για επιτραπέζιο υπολογιστή27. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή "Remote" [Τηλεχειρισμός] για χειρισμό και παρακολούθηση ζωντανά της λήψης από την οθόνη του υπολογιστή σας, την εφαρμογή "Viewer" [Λειτουργία προβολής] για γρήγορη προεπισκόπηση, αξιολόγηση και επιλογή φωτογραφιών από μεγάλες βιβλιοθήκες εικόνων και την εφαρμογή "Edit" [Επεξεργασία] για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας τελικών φωτογραφιών από δεδομένα RAW. Αξιοποιήστε πλήρως τα αρχεία Sony RAW και χειριστείτε τις παραγωγές σας πιο αποτελεσματικά

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην παραπάνω εικόνα .

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην παραπάνω εικόνα .

Φόρτωση ...