Telephone 

Ενημέρωση:

Από Δευτέρα 12 Αυγούστου έως και Παρασκευή 23 Αυγούστου Το κατάστημά μας θα λειτουργεί από τις 9:30 το πρωί έως 16:00 το μεσημέρι.

Τα Σάββατα 10, 17 και 24 Αυγούστου θα είναι κλειστά.

Top Menu

 

Olympus Tough TG-6 Digital Camera (Red)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): V104210RU000

487.00

Σε Απόθεμα

Εξαιρετική αντοχή. 

Χωρίς συμβιβασμούς.

 Εξαιρετική ποιότητα εικόνας και βίντεο

 Διάφορες λειτουργίες υποβρύχιας λήψης

 Αξεπέραστες επιδόσεις Tough

 

 

Απολαύστε τον κόσμο

με τη νέα Tough!

Πιάστε την TG-6 και ξεκινήστε τη δική σας περιπέτεια. Αυτή η φωτογραφική μηχανή θα γίνει ο ιδανικός σας σύντροφος, για να απαθανατίσετε κάθε εντυπωσιακή στιγμή του ταξιδιού σας, ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας με την Tough και θα σας εξοπλίσει ακόμα και για τις πιο απαιτητικές περιπέτειες.

 

Η TG-6 είναι αδιάβροχη σε βάθος έως 15 μέτρων, ανθεκτική σε πτώσεις από ύψος έως και 2,1 μέτρων, καθώς και στη σκόνη, τον παγετό έως -10°C και τη σύνθλιψη, ενώ έχει και αντιθαμβωτική επίστρωση, που την κάνει επίσης ιδανική για περιπέτειες.

 

 

Απαθανατίστε άψογα την κάθε στιγμή

Στις πιο ακραίες σας περιπέτειες, ποτέ δεν ξέρετε τι θα ακολουθήσει. Ο συνδυασμός του φακού F2 υψηλής ανάλυσης, του TruePic VIII και του αισθητήρα εικόνας 12 Megapixel σάς προσφέρει την ελευθερία να αποτυπώνετε εικόνες υψηλής ποιότητας, ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, οι εικόνες σας θα είναι πάντα φωτεινές και υπέροχες.

 

Η τέλεια λήψη, κάθε φορά

Όταν πατάτε το κουμπί λήψης μέχρι τη μέση, το Pro Capture ξεκινά τη λήψη και την προσωρινή αποθήκευση εικόνων στα 10fps. Τη στιγμή που θα πατήσετε το κουμπί μέχρι το τέρμα, θα ξεκινήσει η συνεχής λήψη. Έτσι, μπορείτε να καταγράφετε εικόνες σε ποιότητα που μέχρι πρότινος ήταν αδύνατη.

 

Η ιδανική ισορροπία

Η TG-6 είναι αποτελεσματική ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού, με τεράστιες αποκλίσεις στα φωτεινά και τα σκοτεινά σημεία: η λειτουργία HDR συνδυάζει τέσσερις λήψεις με διαφορετική έκθεση σε μία εικόνα, φωτίζοντας ή σκουραίνοντας άψογα τις εικόνες σας. Σας δίνει την απόλυτη ελευθερία να αναδημιουργήσετε δραματικά τόσο τα φωτεινά όσο και τα σκοτεινά τμήματα, βρίσκοντας την τέλεια αντίθεση και εξισορροπώντας το μαύρο

 

Το σύστημα αισθητήρα πεδίου

Χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα αισθητήρα πεδίου που παρακολουθεί αυτόματα τις κινήσεις σας, θα γνωρίζετε πάντα πού τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες σας. Συγκεντρώστε περισσότερες πληροφορίες για τις αναμνήσεις σας: η εφαρμογή OI.Track συνδέει δεδομένα GPS, πυξίδας, μανομέτρου και θερμοκρασίας με τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας.

 

Μοιραστείτε το ταξίδι σας

Αποκτήστε μεγαλύτερο έλεγχο: με την εφαρμογή OI.Share, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το smartphone ως ευέλικτο τηλεχειριστήριο, ενώ με το ενσωματωμένο Wi-Fi θα μπορείτε επίσης να μοιράζεστε αμέσως τις εμπειρίες σας.

 

Οι αναμνήσεις σας δεν ήταν ποτέ

τόσο ζωντανές

Δώστε ζωή στις δραστηριότητές σας αποτυπώνοντας κάθε λεπτομέρεια τη σωστή στιγμή. Με το βίντεο 4K μπορείτε να καταγράφετε συναρπαστικές σκηνές από τις αγαπημένες σας στιγμές και να δημιουργείτε ταινίες Full HD στα 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

 

Πηγαίνετε πιο βαθιά

Θέλετε να πάτε πιο βαθιά; Με την Υποβρύχια θήκη PT-059 για την TG-6 μπορείτε να βιώσετε μια ακόμα πιο εκπληκτική υποβρύχια εμπειρία σε βάθος έως και 45 μέτρων. Αλλά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί: μπορείτε να επεκτείνετε ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες της μηχανής σας με μια τεράστια ποικιλία πρόσθετου εξοπλισμού.

 

Υποβρύχιο HDR

Το Υποβρύχιο HDR εξισορροπεί άριστα τόσο τα φωτεινά όσο και τα σκοτεινά τμήματα, αποτρέποντας τις υπερβολικά μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ μαύρου και λευκού. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακές υποβρύχιες λήψεις με μεγάλο δυναμικό εύρος.

 

ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΛΕΥΚΟΥ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟΥ

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ HDR

Εστιάστε σε αυτά που έχουν σημασία

Η TG-6 σάς προσφέρει την ελευθερία να εστιάσετε σε ό,τι απαιτούν οι συνθήκες. Με την Επικάλυψη εστίασης και την Ομαδοποίηση εστίασης, η μηχανή διαθέτει δύο πανίσχυρες λειτουργίες με τις οποίες μπορείτε είτε να εστιάσετε σε ολόκληρη τη λήψη είτε να δημιουργήσετε ένα μεγαλύτερο εύρος εστίασης αργότερα.

 

Εστιάστε σε αυτά που έχουν σημασία

Η TG-6 σάς προσφέρει την ελευθερία να εστιάσετε σε ό,τι απαιτούν οι συνθήκες. Με την Επικάλυψη εστίασης και την Ομαδοποίηση εστίασης, η μηχανή διαθέτει δύο πανίσχυρες λειτουργίες με τις οποίες μπορείτε είτε να εστιάσετε σε ολόκληρη τη λήψη είτε να δημιουργήσετε ένα μεγαλύτερο εύρος εστίασης αργότερα.

 

Αναδείξτε ακόμα και τις πιο μικρές όμορφες λεπτομέρειες

Μην περιορίζεστε σε όσα φαίνονται με γυμνό μάτι! Με τη λειτουργία μικροσκοπίου, η μηχανή μπορεί να φωτογραφίζει θέματα από απόσταση μόλις 1 εκατοστού. Απολαύστε μεγέθυνση οθόνης έως και 44,4x σε συνδυασμό με τον ευέλικτο μοχλό zoom. Με τον Οδηγό φωτισμού LED LG-1 και τον Διαχυτήρα φλας FD-1, η TG-6 έχει ακόμα περισσότερες δυνατότητες κατά τη λήψη macro.

 

Προσθέστε στο ταξίδι σας την 

τελική πινελιά

Δεν θα θέλατε να μπορούσατε να κάνετε ένα διάλειμμα και να αναπολήσετε όλα όσα ζήσατε; Μπορείτε να επεξεργαστείτε τις εικόνες RAW με το λογισμικό Olympus Workspace και να τις εκτυπώσετε – έτσι, οι εμπειρίες σας θα είναι ολοκληρωμένες και θα μπορείτε να τις απολαμβάνετε για πάντα.

 

ΚΑΙ ΤΩΡΑ; ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ!

Διάφορες λειτουργίες έκθεσης και προσαρμοσμένες ρυθμίσεις

Εκτός από τις γνωστές λειτουργίες Προτεραιότητας διαφράγματος και Προγράμματος, ο επιλογέας λειτουργίας διαθέτει τη λειτουργία video για εύκολη πρόσβαση σε διάφορα στυλ φωτογράφισης.

 

Διάφορες λειτουργίες έκθεσης και προσαρμοσμένες ρυθμίσεις

Εκτός από τις γνωστές λειτουργίες Προτεραιότητας διαφράγματος και Προγράμματος, ο επιλογέας λειτουργίας διαθέτει τη λειτουργία video για εύκολη πρόσβαση σε διάφορα στυλ φωτογράφισης.

 

Δύο χρωματικές παραλλαγές

Για να αναδείξετε την προσωπικότητά σας, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της κόκκινης και της μαύρης έκδοσης της TG-6.

 

Κύρια χαρακτηριστικά

 

12 Megapixel

Ο αισθητήρας εικόνας που χρησιμοποιείται στην TG-6 εξασφαλίζει επιδόσεις υψηλής ταχύτητας και εξαιρετικά υψηλή ευαισθησία. Παρέχει ακόμα καλύτερη ποιότητα εικόνας, με λιγότερο θόρυβο και βελτιωμένη λεπτομέρεια, καθώς και βίντεο υψηλής ανάλυσης με φυσική αίσθηση.

 

TruePic VIII

Η TG-6 διαθέτει τον νεότερο επεξεργαστή εικόνας TruePic VIII της OM-D E-M1 Mark II, της κορυφαίας φωτογραφικής μηχανής της σειράς Olympus Pro. Ο βελτιωμένος αλγόριθμος επεξεργασίας εικόνας του είναι ακόμη πιο ισχυρός, παρέχοντας υψηλότερη ανάλυση εικόνας σε περιοχές με χαμηλή αντίθεση, ειδικά κατά τη λήψη με χαμηλή ευαισθησία ISO.

 

Φακός F2 και οπτικό zoom 4x

Η TG-6 διαθέτει έναν φακό F2* ο οποίος παρέχει την ακριβή ποσότητα φωτός που απαιτείται για τη λήψη σας. Σε συνδυασμό με το οπτικό zoom 4x με το οποίο μπορείτε να φωτογραφίζετε τόσο ευρυγώνια σκηνικά όσο και μακρινά αντικείμενα σε μεγέθυνση, παράγει φωτογραφίες αντίστοιχες των προθέσεών σας.

 

Εγγραφή σε φορμά RAW

Με την TG-6, μπορείτε να δημιουργήσετε την τέλεια εικόνα μετά τη λήψη. Ακόμη κι αν είστε απασχολημένοι, μπορείτε να επεξεργαστείτε τις εικόνες εντός της φωτογραφικής μηχανής. Για να πετύχετε την απόλυτη εικόνα, χρησιμοποιήστε τις εικόνες που τραβήξατε στη μορφή RAW στο λογισμικό Olympus Workspace, για να μικρορυθμίσετε παραμέτρους, όπως την έκθεση, την αντίθεση, την ισορροπία λευκού και την ισορροπία χρωμάτων.

 

Μέγιστη ISO12800

Όταν ο τρέχων φωτισμός δεν επαρκεί, μπορείτε να φωτίσετε τις εικόνες σας με υψηλότερες τιμές ISO. Με τον νέο αισθητήρα εικόνας και τον επεξεργαστή εικόνας υψηλής ταχύτητας, ο θόρυβος στις εικόνες σας μειώνεται σημαντικά όταν χρησιμοποιείτε υψηλή ευαισθησία ISO.

 

Καλλιτεχνικό φίλτρο

Με τα Καλλιτεχνικά φίλτρα μπορείτε να εφαρμόσετε διάφορα κλασικά εφέ στις φωτογραφίες σας. Εξερευνήστε τη δημιουργικότητά σας με 16 δημοφιλείς επιλογές, μεταξύ άλλων, τα νέα φίλτρα Bleach Bypass και Instant Film. Τα Καλλιτεχνικά φίλτρα παρέχουν μια εκτεταμένη σειρά φωτογραφικών εκφράσεων για ακόμη περισσότερη διασκέδαση κατά τη φωτογράφιση.

 

Live Composite

Είτε φωτογραφίζετε την τροχιά των αστεριών, πυροτεχνήματα ή πυγολαμπίδες στην ίδια εικόνα μαζί με στατικά θέματα, η λειτουργία Live Composite συνδυάζει πολλαπλές εικόνες χρησιμοποιώντας μόνο εκείνες τις περιοχές που περιέχουν νέο φως, χωρίς την υπερέκθεση που παρουσιάζεται στην κανονική λήψη bulb. Μπορείτε να βλέπετε την εξέλιξη της επεξεργασίας στην οθόνη LCD.

 

Αξεσουάρ

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας και αξιοποιήστε στο μέγιστο τη μηχανή σας. Από Οδηγούς φωτισμού LED και φλας, μετατροπείς fisheye και τηλεμετατροπείς, μέχρι υποβρύχιες θήκες και πολλά άλλα – μια τεράστια ποικιλία αξεσουάρ ανοίγει έναν νέο κόσμο δυνατοτήτων.

Φόρτωση ...