Telephone 

 

Top Menu

Ενημέρωση:

Ενημερώνουμε τους πελάτες μας ότι από Δευτέρα 9 Νοεμβρίου το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό, βάσει της κυβερνητικής απόφασης. Το τηλεφωνικό μας κέντρο θα λειτουργεί κανονικά από τις 11:00 έως τις 16:00. Από τις 16:00 έως τις 20:00 μπορείτε να εξυπηρετήστε από το κινητό 6937 23 4002 που θα εξυπηρετεί τις ηλεκτρονικές σας παραγγελίες. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα λειτουργεί κανονικά.

Sony a6000 (Black) Kit 16-50mm OSS

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): ILCE6000L/B

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 679.00  

445.00

Κερδίζετε : 234.00 (34%)
-34%

Γρηγορότερη αυτόματη εστίαση από μία DSLR

Τραβήξτε τέλειες λήψεις με την α6000: εξαιρετική ανάλυση 24MP, γρήγορη αυτόματη εστίαση και φορητότητα. Με OLED Tru-Finder™, μη αυτόματα χειριστήρια και ποικιλία φακών, ξεχωρίζει από τις ογκώδεις DSLR.

Αισθητήρας εικόνας APS-C 24,3 megapixel

Δημιουργήστε εντυπωσιακά όμορφες εικόνες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, χάρη στο νέο αισθητήρα εικόνας APS-C της Sony με 24,3 ενεργά megapixel. Ο εξελιγμένος αισθητήρας διαθέτει το ίδιο μέγεθος που χρησιμοποιείται στις περισσότερες φωτογραφικές μηχανές DSLR και προσφέρει υψηλή ευαισθησία σε χώρους με χαμηλό φωτισμό, καθώς και εντυπωσιακά ελκυστική απο-εστίαση προσκηνίου και φόντου. Απολαύστε αυξημένη αποτελεσματικότητα στη συγκέντρωση του φωτός, χάρη στη σχεδίαση του φακού πάνω στο τσιπ χωρίς ενδιάμεσα κενά, εξαιρετικά χαμηλό θόρυβο στο μεγάλο εύρος ευαισθησίας ταχυτήτων ISO από 100 έως 25600, καθώς και κορυφαία ποιότητα σε όλο το κάδρο με ρεαλιστικό χρώμα, εντυπωσιακή λεπτομέρεια και ομαλές τονικές διαβαθμίσεις που αναδεικνύουν κάθε σκηνή.

Σύστημα επεξεργασίας εικόνας™ BIONZ X

Το σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™ της Sony προσφέρει εντυπωσιακή ταχύτητα και αναπαράγει τις υφές και τις λεπτομέρειες σε πραγματικό χρόνο, όπως είναι ορατές από το γυμνό μάτι. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα ρεαλιστικές εικόνες με εξαιρετικά πλούσιες τονικές διαβαθμίσεις και φυσική, τρισδιάστατη εμφάνιση. Είτε τραβάτε βίντεο είτε φωτογραφίες, ο οπτικός θόρυβος είναι σχεδόν ανεπαίσθητος, χάρη στην προηγμένη μείωση θορύβου ανάλογα με την περιοχή. Η τεχνολογία αναπαραγωγής λεπτομερειών επιτρέπει την αναπαραγωγή υφών με ακόμα πιο μεγάλη λεπτομέρεια, ενώ η τεχνολογία μείωσης της περίθλασης βελτιστοποιεί την απόδοση κάθε φακού, για τη λήψη εικόνων με περισσότερες λεπτομέρειες σε ρυθμίσεις μικρού διαφράγματος.

Βίντεο Full HD

Πατήστε το κουμπί MOVIE (Ταινία) και ξεκινήστε να καταγράφετε πανέμορφες ταινίες που ξεχωρίζουν για την ευκρίνεια και την έλλειψη οπτικού "θορύβου", επιλέγοντας ανάμεσα στις διαθέσιμες ρυθμίσεις 60p/50p, 60i/50i ή 24p/25p*. Η νέα βελτιωμένη γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση προσφέρει γρήγορη και ακριβή αυτόματη εστίαση και παρακολούθηση κατά τη λήψη ταινιών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες P/A/S/M για μέγιστο έλεγχο στην εμφάνιση της εικόνας ή να χρησιμοποιήσετε το ζουμ με εξαιρετική καθαρότητα, χάρη στην τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας. *NTSC/PAL

Αυτόματη εστίαση με την ταχύτερη απόδοση στον κόσμο*

Καταγράψτε καθαρά κάθε θέμα με απαράμιλλη ακρίβεια, σε κορυφαία ταχύτητα, χάρη στο προηγμένο σύστημα γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης με βελτιωμένες δυνατότητες ανίχνευσης φάσης και ανίχνευσης αντίθεσης. Η ταχύτερη ανάγνωση δεδομένων από τον αισθητήρα εικόνας, η υψηλότερη ταχύτητας επεξεργασίας από το σύστημα BIONZ X™, οι πιο προηγμένοι αλγόριθμοι αυτόματης εστίασης και ο βελτιστοποιημένος έλεγχος της μονάδας φακού προσφέρουν περίπου 35% ταχύτερη απόδοση από τα προηγούμενα συστήματα. *Ανάμεσα στις φωτογραφικές μηχανές εναλλάξιμων φακών με αισθητήρα εικόνας APS-C. Δεδομένα από τις 12 Φεβρουαρίου 2014, βάσει έρευνας της Sony. Η μέτρηση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με εσωτερικές μεθόδους και με φακό E PZ 16-50mm F3.5-5.6 OSS IS. Συμβατή με τις οδηγίες CIPA.

179 σημεία AF που καλύπτουν ολόκληρη σχεδόν τη σκηνή

Εκτός από την υψηλότερης ταχύτητας και ακρίβειας αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης 25 σημείων (Γρήγορη, έξυπνη αυτόματη εστίαση), το βελτιωμένο σύστημα γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης διαθέτει 179 σημεία AF με εντοπισμό φάσης εξαιρετικά υψηλής ακρίβειας που καλύπτουν σχεδόν ολόκληρη την περιοχή της εικόνας. Προσφέρουν βελτιωμένη παρακολούθηση του θέματος, καταγραφή των θεμάτων που κινούνται γρήγορα σε οποιοδήποτε σημείο της σκηνής, καθώς και βελτιωμένη αναγνώριση σκηνής και εντοπισμό του μεγέθους του θέματος.

Συνεχής λήψη στα 11 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης

Όταν το θέμα σας κινείται γρήγορα, η κορυφαία απόδοση της συνεχούς λήψη στα 11 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης σάς επιτρέπει να αιχμαλωτίσετε την καθοριστική στιγμή. Η δυνατότητα αυτή αξιοποιεί στο έπακρο τις μοναδικές επιδόσεις παρακολούθησης των 179 σημείων AF ευρείας περιοχής της Sony με εντοπισμό φάσης, ώστε να παρακολουθείτε με ακρίβεια το θέμα σας σε οποιοδήποτε σημείο της σκηνής.

Αυτόματη εστίαση στα μάτια

Ακόμη και όταν αποτυπώνετε ένα θέμα το οποίο είναι εν μέρει απομακρυσμένο από τη μηχανή με μικρό βάθος πεδίου, το πρόσωπο θα έχει έντονη εστίαση, χάρη στην εξαιρετικά ακριβή λειτουργία αυτόματης εστίασης στα μάτια. Όταν επιτευχθεί η εστίαση, εμφανίζεται ένα πράσινο πλαίσιο πάνω από το μάτι που έχει προτεραιότητα.

Βελτιωμένη λειτουργία κλειδώματος αυτόματης εστίασης

Με μεγαλύτερη ακρίβεια από ποτέ, χάρη στις εξελιγμένες δυνατότητες της αυτόματης εστίασης με ανίχνευση φάσης, το κλείδωμα αυτόματης εστίασης βελτιώνει την παρακολούθηση των κινούμενων θεμάτων ρυθμίζοντας το μέγεθος του καρέ-στόχου ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του θέματος και διασφαλίζοντας το βέλτιστο σημείο αυτόματης εστίασης σε κάθε περίπτωση.

Λειτουργία αυτόματης εστίασης

Η επιλογή της λειτουργίας εστίασης ανάλογα με το θέμα εξασφαλίζει απόλυτα ευκρινή αποτελέσματα. Το μοντέλο 6000 είναι η πρώτη μηχανή E-mount που προσφέρει τη λειτουργία AF-A και προβάλλει τα ενεργά σημεία AF ακόμα και στη λειτουργία AF-C, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε γρήγορα αν εστιάζετε στο θέμα που θέλετε.

Εικονοσκόπιο υψηλής ανάλυσης OLED Tru-Finder™

Προβάλετε κάθε σκηνή καθαρά και ρεαλιστικά με το φωτεινό εικονοσκόπιο OLED Tru-Finder™ υψηλής ακρίβειας, που προσφέρει κάλυψη καρέ 100%. Το νέο οπτικό σύστημα με τέσσερις διπλούς ασφαιρικούς φακούς παρέχει ευρεία γωνία θέασης περίπου 33° και πεντακάθαρη ορατότητα σε όλο το εύρος του κάδρου. Ο προηγμένος σχεδιασμός OLED προσφέρει καθαρές λεπτομέρειες, πλούσιες τονικές διαβαθμίσεις και υψηλή αντίθεση, επιτρέποντάς σας να εξετάζετε σε προεπισκόπηση την απο-εστίαση, την έκθεση και άλλα εφέ. Μπορείτε επίσης να τελειοποιήσετε την εστίαση, αξιοποιώντας την υποβοήθηση της χειροκίνητης εστίασης και τη χρήσιμη λειτουργία peaking, αλλά και να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα σε πέντε βήματα για να ταιριάζει με το περιβάλλον λήψης.

Γρήγορος, έξυπνος χειρισμός

Τα χειριστήρια έχουν βελτιωθεί για έξυπνο χειρισμό τύπου DSLR κατά την παρακολούθηση των σκηνών μέσα από το εικονοσκόπιο. Το ρυθμιστικό επιλογής λειτουργίας επιτρέπει τη γρήγορη επιλογή των σκηνών λήψης με τον αντίχειρα, ενώ το περιστροφικό ρυθμιστικό και το περιστροφικό χειριστήριο διευκολύνουν τον καθορισμό διάφορων παραμέτρων.

Προσαρμόσιμα κουμπιά

Χάρη στη δυνατότητα προσαρμογής των κουμπιών, μπορείτε να φωτογραφίζετε όπως ακριβώς θέλετε με μεγαλύτερη ταχύτητα και ευκολία. Αντιστοιχίστε οποιαδήποτε από τις 47 λειτουργίες* σε κάποιο από τα 7 κουμπιά (συμπεριλαμβανομένων των 2 ειδικών προσαρμοσμένων κουμπιών) και έως και 12 λειτουργίες στο κουμπί Fn, για γρήγορη πρόσβαση. *Ορισμένες λειτουργίες μπορούν να αντιστοιχιστούν μόνο σε συγκεκριμένα κουμπιά.

Ανακλινόμενη οθόνη LCD 3"

Η άνεση κατά τη λήψη ενισχύεται από την ανακλινόμενη οθόνη LCD 3", που προσφέρει ομαλές λήψεις από κάθε γωνία. Η ευέλικτη ανάκλιση συνδυάζεται με τη φορητότητα και το μικρό μέγεθος της μηχανής, επεκτείνοντας σημαντικά τις επιλογές λήψης.

Περιβάλλον χρήσης με δυνατότητα προσαρμογής

Το περιβάλλον χρήσης περιλαμβάνει πολλές από τις λειτουργίες των φωτογραφικών μηχανών A-mount, προσφέροντας ομαλό χειρισμό προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του χρήστη. Το Quick Navi Pro εμφανίζει όλες τις σημαντικές επιλογές λήψης για γρήγορη επιβεβαίωση και ρύθμιση. Το κουμπί Fn επιτρέπει επίσης τη γρήγορη πρόσβαση στις λειτουργίες που προτιμάτε.

Τηλεχειρισμός και κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Ο τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το smartphone ή το tablet σας ως εικονοσκόπιο και τηλεχειριστήριο για την ψηφιακή φωτογραφική σας μηχανή, ενώ με την κοινή χρήση με ένα άγγιγμα μπορείτε να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο από τη μηχανή σας. Σε κάθε περίπτωση, αν εγκαταστήσετε την εφαρμογή PlayMemories Mobile σε Android™ smartphone ή tablet με δυνατότητα NFC, θα μπορείτε να αποφύγετε τις περίπλοκες ρυθμίσεις και να δημιουργείτε ασύρματη σύνδεση, ακουμπώντας απλώς τη συσκευή σας στη φωτογραφική μηχανή. Τώρα μπορείτε να ελέγξετε τη μηχανή σας από το smartphone. Τραβήξτε λήψεις που μέχρι πρότινος φάνταζαν ακατόρθωτες, μπείτε κι εσείς σε μια ομαδική φωτογραφία και μεταφέρετε τις λήψεις σας αμέσως στο smartphone για να τις μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να συζεύξετε τις συσκευές και με μη αυτόματο τρόπο.

Capture One Express (για Sony)

Το Capture One Express (for Sony) είναι ένας από τους καλύτερους μετατροπείς RAW του κόσμου, καθώς αποδίδει χρώματα ακριβείας και απίστευτη λεπτομέρεια. Προσφέρει ευέλικτη διαχείριση ψηφιακών πόρων, όλα τα απαραίτητα εργαλεία προσαρμογής και γρήγορη, έξυπνη απόδοση, όλα συγκεντρωμένα σε μια προσαρμόσιμη και ολοκληρωμένη λύση. * Για όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση, την υποστήριξη και τη λειτουργική συμβατότητα του Capture One Express (for Sony), επικοινωνήστε με τη Phase One.

 

 

Αισθητήρας Exmor® APS HD CMOS 24,3MP με σύστημα BIONZ X™

Γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση (ανίχνευση φάσης και αντίθεσης)

Ευέλικτο σύστημα εναλλάξιμων φακών E-mount

Πλήρης μη αυτόματος έλεγχος για δημιουργική φωτογραφία

Απλός έλεγχος και κοινή χρήση, με Wi-Fi® και NFC με ένα άγγιγμα

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΦΑΚΟΥ

Φακοί E-mount της Sony

ΤΥΠΟΣ

Αισθητήρας Exmor® APS HD CMOS τύπου APS-C (23,5 x 15,6 mm)

ΑΡΙΘΜΟΣ PIXEL (ΕΝΕΡΓΑ)

Περίπου 24,3 megapixel

ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ISO (ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ)

Φωτογραφίες: Ισοδύναμη με ISO 100-25600 (βήμα 1/3 EV), AUTO (ISO 100-25600, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο) Ταινίες: Ισοδύναμη με ISO 100-12800 (βήμα 1/3 EV)/AUTO (ISO 100-12800, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Περίπου 310 φωτογραφίες (εικονοσκόπιο)/περίπου 360 φωτογραφίες (οθόνη LCD)

ΤΥΠΟΣ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟΥ

Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο (έγχρωμο) 1,0 cm (τύπου 0,39)

ΤΥΠΟΣ

TFT ευρέως τύπου 7,5 cm (τύπου 3,0)

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην παραπάνω εικόνα .

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην παραπάνω εικόνα .

Φόρτωση ...