Telephone 

 

Olympus OM-D E-M1 Mark II (Body)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): V207060BE000

1,998.00

Κατοπιν Παραγγελίας

Αλλάζει τους κανόνες. Από την αρχή.
 
Η σύγχρονη τεχνολογία της OLYMPUS δημιούργησε τη φωτογραφική μηχανή Micro Four Thirds του μέλλοντος – τη νέα OM-D E-M1 Mark II. Προηγμένο σύστημα καινοτομικής τεχνολογίας και χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να αλλάξουν τη δύναμη της φωτογραφίας μια για πάντα.
 
 
 
Απόδοση υψηλής ταχύτητας
 
Το σημαντικότερο είναι η ταχύτητα και με την E-M1 Mark II οι φωτογράφοι έχουν το απόλυτο εργαλείο για ταχεία απόκριση και απόδοση στα χέρια τους. Έως 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Όπως ποτέ πριν.
 
 
 
Ακρίβεια και λειτουργικότητα
 
Εξοπλισμένη με 121 σημεία εστίασης τύπου σταυρονήματος στη λειτουργία οn-chip ανίχνευσης φάσης, η E-M1 Mark II διαθέτει επαναστατικό σύστημα AF, το οποίο επαναπροσδιορίζει όχι μόνο την ταχύτητα και την απόδοση, αλλά και την ακρίβεια.
 
 
 
Φορητότητα και αξιοπιστία
 
Πάντα έτοιμο για οποιαδήποτε φωτογραφική αποστολή στον κόσμο, το σώμα της E-M1 Mark II ζυγίζει μόλις 500g. Σε συνδυασμό με τη στιβαρή κατασκευή της, αυτή η compact φωτογραφική μηχανή πηγαίνει εκεί που δεν φτάνουν οι φωτογραφικές μηχανές DSLR.
 
 
 
Εξαιρετική ποιότητα εικόνας
 
Η φημισμένη τεχνολογία mirrorless της OLYMPUS και τα νέα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά της E-M1 Mark II, όπως ο αισθητήρας Live MOS 20M, συνδυάζονται ώστε οι επόμενες κινήσεις σας στη φωτογραφία να οδηγήσουν σε εξαιρετικά επαγγελματικά αποτελέσματα.
 
 
 
 
 
Απόδοση υψηλής ταχύτητας
 
Οι ταχύτερες διαδοχικές λήψεις στον κόσμο*: Απολαύστε διαδοχικές λήψεις που ξεπερνούν κατά πολύ τις φωτογραφικές μηχανές SLR. Η E-M1 Mark II παρέχει παρακολούθηση αλλά και κλείδωμα AF/AE σε εκπληκτικά υψηλή ευκρίνεια 20,4 megapixel με πλούσια λεπτομέρεια. Χάρη στην παράλληλη επεξεργασία, ακόμα και τα θέματα που κινούνται με ταχύτητα 60 fps εμφανίζονται με απίστευτη ευκρίνεια.
 
 
 
Μεμονωμένη αυτόματη εστίαση
 
Επιλέξτε πότε ακριβώς θα λειτουργήσει η διαδοχική λήψη στη Μεμονωμένη AF (S-AF). Εφόσον έχει κλειδώσει η λειτουργία AF/AE, η E-M1 Mark II θα κάνει λήψη έως και 60 fps ενώ εσείς ακολουθείτε ένα θέμα που κινείται γρήγορα με το ηλεκτρονικό σκόπευτρο. Όλες οι φωτογραφίες θα ληφθούν σε φορμά RAW υψηλής ανάλυσης.
 
 
 
Συνεχής αυτόματη εστίαση
 
Συνεχίστε να φωτογραφίζετε ξέγνοιαστα και χωρίς διακοπή με τη Συνεχή AF (C-AF). Η λειτουργία παρακολούθησης AF/AE παρακολουθεί συνεχώς το θέμα, για να σας προσφέρει έως και 18 fps ακριβώς την κατάλληλη στιγμή Όλες οι φωτογραφίες θα ληφθούν σε φορμά RAW υψηλής ανάλυσης.
 
 
 
Pro Capture
 
Το Pro Capture ξεκινά τη λήψη τη στιγμή που πατάτε το κουμπί λήψης μέχρι τη μέση, με ένα περιθώριο λήψης έως και 15 καρέ σε πλήρη ανάλυση. Τη στιγμή που θα πατήσετε το κουμπί μέχρι το τέρμα, θα ξεκινήσει η συνεχής λήψη. Επειδή μπορείτε να γυρίσετε πίσω το χρόνο έως και 14 καρέ το μέγιστο, θα αποτυπώσετε ακριβώς τη στιγμή που θέλετε χωρίς καμία καθυστέρηση.
 
 
 
Ακρίβεια και λειτουργικότητα
 
Το σύστημα αυτόματης εστίασης (AF) υψηλής ταχύτητας που διαθέτει η E-M1 Mark II έχει σχεδιαστεί για αποτύπωση κλασμάτων του δευτερολέπτου με ακρίβεια. Χάρη σε μια πληθώρα προηγμένων λειτουργιών, θα παρακολουθείτε το θέμα σας με απόλυτη καθαρότητα ανά πάσα στιγμή.
 
 
 
Ακρίβεια και λειτουργικότητα
 
Το σύστημα αυτόματης εστίασης (AF) υψηλής ταχύτητας που διαθέτει η E-M1 Mark II έχει σχεδιαστεί για αποτύπωση κλασμάτων του δευτερολέπτου με ακρίβεια. Χάρη σε μια πληθώρα προηγμένων λειτουργιών, θα παρακολουθείτε το θέμα σας με απόλυτη καθαρότητα ανά πάσα στιγμή.
 
 
 
Εστίαση 121 σημείων τύπου σταυρονήματος
 
Όσο περισσότερα τόσο καλύτερα, ειδικά όταν πρόκειται για αξιόπιστες πληροφορίες παρακολούθησης. Γι' αυτό, η AF on-chip ανίχνευσης φάσης της E-M1 Mark II χρησιμοποιεί 121 σημεία σε μια εκπληκτική διάταξη τύπου σταυρονήματος.
 
Αισθητήρας τύπου σταυρονήματος (ανιχνεύει κατακόρυφες/οριζόντιες γραμμές)
 
 
 
Προβολή ομάδας παρακολούθησης θέματος
 
Χάρη σε μια ομάδα πεδίων παρακολούθησης που εμφανίζεται απευθείας στην οθόνη, η νέα Προβολή ομάδας παρακολούθησης θεμάτων κάνει ακόμη πιο εύκολη την εστίαση σε κινούμενα θέματα κατά την παρακολούθηση AF.
 
 
 
Λειτουργία στόχου ΑF
 
Τα χειριστήρια για τη λειτουργία στόχου AF παραμένουν τα απολύτως απαραίτητα –μόνο τέσσερα πλήκτρα και ένα κουμπί μίας ενέργειας– για ευκολότερα και ταχύτερα αποτελέσματα με την ακρίβεια που αναμένουν οι επαγγελματίες.
 
 
 
Φορητότητα και αξιοπιστία
 
Είτε απαθανατίζετε το επόμενο έργο σας είτε ταξιδεύετε σε μέρη με εκπληκτικά τοπία, με την E-M1 Mark II θα τραβάτε συνεχώς εξαιρετικές φωτογραφίες με απόλυτη άνεση. Επίσης, η ελαφριά, αδιάβροχη κατασκευή και η προηγμένη μπαταρία της την κάνουν ιδανική για κάθε φωτογραφική αποστολή.
 
 
 
Μικρό μέγεθος
 
Ακόμη και με τον υπερ-τηλεφακό M.ZUIKO Pro, η E-M1 Mark II παραμένει ακόμη πιο compact και ελαφριά από τις φωτογραφικές μηχανές DSLR παρέχοντας εύκολη λήψη με το χέρι για ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία.
 
 
 
Μπαταρία μεγάλης διάρκειας
 
Δεν θα χάσετε ούτε μια ιδιαίτερη λήψη. Η νέα μπαταρία ιόντων λιθίου παρέχει στην E-M1 Mark II περισσότερες λήψεις με πολύ λιγότερο χρόνο φόρτισης. Μια ένδειξη του ποσοστού μπαταρίας σάς δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε το φορτίο που απομένει.
 
Διάρκεια μπαταρίας:440 εικόνες
 
Χρόνος φόρτισης: 2 ώρες
 
 
 
Στιβαρή κατασκευή
 
Ένα έξυπνο σύστημα από στεγανοποιητικούς δακτυλίους κάνει την E-M1 Mark II ανθεκτική στις πιτσιλιές, τη σκόνη και τον παγετό μέχρι και τους –10°C. Έτσι μπορείτε να φωτογραφίζετε σε όλες τις καιρικές συνθήκες και σε κάθε περιβάλλον.
 
 
 
Εξαιρετική ποιότητα εικόνας
 
Η E-M1 Mark II είναι ένα πραγματικό τεχνολογικό θαύμα. Το compact σώμα της ενσωματώνει τον νέο αισθητήρα Live MOS 20M και τον ολοκαίνουργιο επεξεργαστή εικόνας TruePic VIII, κατασκευασμένο με την πασίγνωστη τεχνολογία της OLYMPUS. Αυτά τα χαρακτηριστικά συμπληρώνονται με λειτουργίες για ευκρινείς φωτογραφίες και video κινηματογραφικής ποιότητας.
 
 
 
Αισθητήρας Live MOS 20,4M και λήψη υψηλής ανάλυσης 50M
 
Αυτός ο νέος αισθητήρας υψηλής ταχύτητας και χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας ενισχύει τις οπτικές επιδόσεις των pixel παρέχοντας πλούσιες διαβαθμίσεις και βελτιωμένη ποιότητα εικόνας ακόμη και σε λήψεις με υψηλή ευαισθησία. Συνδυάζεται με την αντι-ανακλαστική επίστρωση AR για μείωση των αναλαμπών και των ειδώλων απευθείας στον αισθητήρα. Για ακόμη υψηλότερη ανάλυση, υπάρχει η λειτουργία Λήψης υψηλής ανάλυσης 50M: οχτώ λήψεις συνδυάζονται για τη δημιουργία μίας φωτογραφίας υψηλής ανάλυσης που ισοδυναμεί με 50 megapixel.
 
 
 
Επεξεργαστής εικόνας TruePic VIII
 
Η E-M1 Mark II διαθέτει επίσης τον ολοκαίνουργιο επεξεργαστή εικόνας με διπλό σύστημα τεσσάρων πυρήνων και ειδική επεξεργασία AF. Σε συνδυασμό με τον αισθητήρα Live MOS 20M, παρέχουν την ισχύ που απαιτείται για την απίστευτη ταχύτητα αυτόματης εστίασης και την εξαιρετική ποιότητα εικόνας.
 
 
 
Εγγραφή video 4K OM-D
 
Επιπλέον, η E-M1 Mark II είναι συμβατή με ανάλυση 4K (3840 x 2160) και C4K (4096 x 2160) και επομένως είναι ιδανική για τη δημιουργία αυθεντικών video. Με μια επιλογή ταχύτητας καρέ 30P ή 24P, με μέγιστο ρυθμό bit 237Mbps, μπορείτε να εγγράψετε video στο ψηφιακό κινηματογραφικό πρότυπο 4K.
 
 
 
Σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων
 
Επανασχεδιασμένος αποκλειστικά για την E-M1 Mark II, ο μηχανισμός σταθεροποίησης εικόνας παρέχει ταχύτητα κλείστρου σε βήματα διόρθωσης* έως και 6,5 για αξιόπιστη αντιστάθμιση του κουνήματος της φωτογραφικής μηχανής. Αυτό το επαναστατικό σύστημα IS ταιριάζει τέλεια με τις δυνατότητες εγγραφής video της E-M1 Mark II και καθιστά την E-M1 Mark II ιδανική για λήψεις με το χέρι σε οποιονδήποτε φωτισμό, καθώς και για κινηματογράφηση με το χέρι.
 
*Σε συνδυασμό με τον νέο φακό M.ZUIKO Digital ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO
 
 
 
Περισσότερα χαρακτηριστικά
 
 
 
Λειτουργία αθόρυβου κλείστρου
 
Μπορείτε τώρα να εξαλείψετε τον ήχο του κλείστρου και όλους τους ηλεκτρονικούς ήχους για μια εξαιρετικά αθόρυβη λήψη, ώστε να μπορέσετε να φωτογραφίσετε την άγρια ζωή, όπως τα πουλιά, αθόρυβα.
 
 
 
Ομαδοποίηση και επικάλυψη εστίασης
 
Ιδιαίτερα χρήσιμη για λήψεις macro, αυτή η δυνατότητα σας επιτρέπει να τραβήξετε πολλές φωτογραφίες του θέματος και κατόπιν να τις στοιβάξετε για να δημιουργήσετε μία φωτογραφία με ευκρίνεια απ' άκρη σ' άκρη.
 
 
 
Λειτουργία Live Composite και Live Bulb
 
Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Live Composite και Live Bulb για να δημιουργήσετε όμορφες συνθέσεις νυχτερινών λήψεων και λήψεων σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη σύνθεση της εικόνας στην οθόνη κατά τη διάρκεια της λήψης, έχοντας έτσι απόλυτη ελευθερία ως προς τον τρόπο έκθεσης στις στατικές λήψεις χαμηλού φωτισμού.
 
 
 
OLYMPUS Capture
 
Το OLYMPUS Capture έχει σχεδιαστεί για ιδανικές λήψεις σε σύνδεση με υπολογιστή, κατάλληλες για επαγγελματίες. Οι φωτογραφίες σας μεταφέρονται εύκολα μέσω της ολοκαίνουργιας θύρας USB 3.0 τύπου C από την E-M1 Mark II στο PC ή τον Mac.
 
 
 
 
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
 
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΙΣΘΗΤΗΡΩΝ 20,4 mp
ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΚΟΝΑΣ Ενσωματ. 5 αξόνων
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΚΟΠΕΥΤΡΟ 2,36 M κουκ
ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ Αισθητήρας Live MOS 4/3" με 20,4 εκατ. ενεργά pixel Λήψη υψηλής ανάλυσης 50 MP
ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Επεξεργαστής True Pic VIII υψηλής ταχύτητας για AF ανίχνευσης φάσης 121 σημείων τύπου σταυρονήματος και AF αντίθεσης
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΛΕΙΣΤΡΟΥ 1/32000 - 60 δευτ., Live-Composite, Live Bulb
ΣΚΟΠΕΥΤΡΟ Ανάλυση: 2,36 εκατ. κουκκίδες Οπτικό πεδίο: 100% μεγέθυνση έως και 1,48x
LCD Οθόνη 3 ιντσών, πολλαπλών γωνιών, με ανάλυση 1.037.000 κουκκίδων 285dpi
ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΛΗΨΕΙΣ έως και 60 fps
ISO Χαμηλή - 25600
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Υποδοχή δύο καρτών SD
 
 
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΑΙΝΙΩΝ
 
ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΚΑΡΕ έως και 60 fps σε ανάλυση 1080P έως και 30 fps σε ανάλυση 2160P 4K 
ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ έως και 237 Mbps
ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ Πέντε διαστάσεων, αντισταθμίζει την έκθεση έως και 6,5Ev
ΕΞΟΔΟΣ Αισθητήρας Live MOS 4/3" με 20,4 εκατ. ενεργά pixel
ΑΝΑΛΥΣΗ 2,36 ΕΚΑΤ. ΚΟΥΚΚΙΔΩΝ, ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ 2X - Ανάλυση 2,36 εκατ. κουκκίδων, μεγέθυνση 2x
ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ Αισθητήρας Live MOS 4/3" με 20,4 εκατ. ενεργά pixel
ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Επεξεργαστής εικόνας AF υψηλής ταχύτητας (on-chip ανίχνευση φάσης 121 σημείων τύπου σταυρονήματος)
LCD 3 ιντσών, πολλαπλών γωνιών, με ανάλυση 1.037.000 κουκκίδων, 285dpi
ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ Μικρόφωνο στην έξοδο ακουστικών (απαιτείται HLD-9) Super Speed (USB 3.0)
Φόρτωση ...