Telephone 

 

Sony a6300 Body (Black)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): ILCE-6300/B

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 999.00  

769.00

Κερδίζετε : 230.00 (23%)
-23%

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Η πιο γρήγορη εστίαση

Γνωρίστε την α6300, τη ναυαρχίδα της Sony στις φωτογραφικές μηχανές APS-C χωρίς καθρέφτη, η οποία ανεβάζει την ταχύτητα και την απόδοση της αυτόματης εστίασης και απεικόνισης σε νέα, εντυπωσιακά επίπεδα.

 

Απίστευτα γρήγορη εστίαση

Κορυφαία ταχύτητα, απόκριση και ποιότητα σε ένα σώμα μικρού μεγέθους

Σκοπεύστε σταθερά με την ταχύτερη2 (0,05-sec.2) αυτόματη εστίαση στον κόσμο με τα περισσότερα3 (4253) σημεία αυτόματης εστίασης εντοπισμού φάσης στην αγορά, την υποδειγματική ποιότητα εικόνας και την υπέρτατη εγγραφή 4K.

Εξερευνήστε την επόμενη διάσταση

Η προηγμένη τεχνολογία 4D FOCUS παρακολουθεί γρήγορα και με ακρίβεια ακόμη και θέματα που κινούνται με ταχύτητα. 

Απίστευτη ποιότητα εικόνας

Ο νέος αισθητήρας εικόνας προσφέρει εικόνες με λιγότερο θόρυβο σε ένα μεγάλο εύρος ευαισθησίας με το ISO να φτάνει τα 512004. 

Γνωρίστε τις επαγγελματικές λειτουργίες ταινιών

Γράψτε ταινίες με την απόλυτη ανάλυση 4K και απολαύστε άλλες λειτουργίες ταινιών που έχουν κερδίσει την προτίμηση των επαγγελματιών.

 

Η επανάσταση στην αυτόματη εστίαση

α περισσότερα3 (4253) σημεία AF στον κόσμο

Πυκνότερη κάλυψη με τα σημεία αυτόματης εστίασης εντοπισμού φάσης

Χάρη στα 425 σημεία αυτόματης εστίασης εντοπισμού φάσης στο εστιακό επίπεδο που καλύπτουν σχεδόν ολόκληρη την περιοχή της εικόνας, κανένα θέμα δεν ξεφεύγει από αυτή την απίστευτη κάλυψη αυτόματης εστίασης.

Η ταχύτερη2 (0,052 δευτ.) AF στον κόσμο

Βελτιωμένη γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση

Χάρη στην ταχύτερη2 (0,05 sec.2) αυτόματη εστίαση στον κόσμο και στο εξαιρετικά αποδοτικό σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™, μπορείτε να καταγράφετε στη στιγμή κάθε κινούμενο θέμα με απόλυτη ακρίβεια.

Τεχνολογία αυτόματης εστίασης με υψηλής πυκνότητας παρακολούθηση

Εξαιρετικά σταθερή λήψη σκηνών γρήγορης δράσης

Η υψηλής πυκνότητας τεχνολογία παρακολούθησης αυτόματης εστίασης ενεργοποιεί τα σημεία AF και παρακολουθεί τα κινούμενα θέματα με περίπου 7,5 φορές μεγαλύτερη πυκνότητα κάλυψης σε σύγκριση με την α6000, για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια και αξιοπιστία.

 

Φυλάξτε περισσότερες σημαντικές στιγμές

Συνεχής λήψη υψηλής ταχύτητας για καθαρές εικόνες στις σκηνές δράσης

Εξασφαλίστε ευκρινή κάλυψη των κρίσιμων στιγμών. Επιλέξτε τη συνεχή λήψη με παρακολούθηση AF/AE έως 11fps, ή έως 8fps με live view και ελάχιστη καθυστέρηση προβολής στο εικονοσκόπιο ή στην οθόνη LCD.

 

Καινοτομία απεικόνισης εκ των έσω 

Ο αισθητήρας Exmor® CMOS και ο αλγόριθμος επεξεργασίας BIONZ X βοηθούν στην καταγραφή εικόνων υψηλής ποιότητας σε ένα μεγάλο εύρος ευαισθησίας με το ISO να φτάνει τα 512004.

Πρόσθετη ευαισθησία αισθητήρα εικόνας

Η ανάλυση και η αποτελεσματικότητα σε νέα επίπεδα

Χάρη στην καινούργια χάλκινη καλωδίωση και το κύκλωμα επεξεργασίας που βελτιώνει την αποτελεσματικότητα στη συγκέντρωση του φωτός, το εύρος ευαισθησίας του αισθητήρα εικόνας φτάνει έως και το ISO 512004 με μειωμένο θόρυβο.

Απαράμιλλη απόδοση επεξεργασίας

Ακόμα καλύτερο σύστημα επεξεργασίας εικόνας

Ο επεξεργαστής εικόνας BIONZ X συνεργάζεται με τον αισθητήρα εικόνας εξασφαλίζοντας φωτογραφίες και ταινίες με μεγαλύτερη καθαρότητα και λεπτομερείς υφές, καθώς και λιγότερο θόρυβο ιδίως στις μεσαίες και υψηλές τιμές ISO.

 

Ακόμα περισσότερη δράση

Η εγγραφή ταινιών με υψηλότερη ανάλυση 4K και η πληθώρα λειτουργιών ταινιών ανοίγουν την όρεξη σας και σας προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε για τη λήψη επαγγελματικών ταινιών.

Για την απόλυτη ανάλυση στην εγγραφή ταινιών 4K

Η ανάγνωση όλων των pixel χωρίς ομαδοποίηση (περίπου 2,4 φορές7 (αντιστοιχία 6K) περισσότερα δεδομένα εικόνας συμπυκνώνονται σε 4K) εξασφαλίζει εγγραφή ταινιών με την απόλυτη ανάλυση 4K και αξεπέραστο ρεαλισμό.

Στοχεύστε ακόμα ψηλότερα στη δημιουργία ταινιών

Μεγαλύτερο εύρος και τελειοποίηση

Οι νέες λειτουργίες S-Gamut/S-Log καθιστούν δυνατές τις λήψεις με μεγάλο δυναμικό εύρος (μέγ. 1300%), για ακόμα περισσότερες εκφραστικές δυνατότητες στο στάδιο του post-production. Η α6300 προσφέρει επίσης εύρος 14 θέσεων στη ρύθμιση S-Log3.

Εγγραφή Full HD 120fps/Εγγραφή σε αργή κίνηση

Τραβήξτε λήψεις υψηλής ταχύτητας 120fps (100fps) σε Full HD με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης8. Ή γράψτε εσωτερικά ταινίες σε αργή κίνηση 4x/5x.

Φορμά XAVC S9 υψηλού ρυθμού bit

Το φορμά XAVC S επιτρέπει την εγγραφή 4K (24p (25p), 30p) και Full 120fps (120p) με ρυθμό μετάδοσης bit έως 100Mbps, για ταινίες γεμάτες λεπτομέρεια με ελάχιστο θόρυβο συμπίεσης.

 

Βελτιωμένη λειτουργία και αξιοπιστία

Χάρη στις προηγμένες, αξιόπιστες και εύχρηστες λειτουργίες που κρύβει το ανθεκτικό σώμα της από κράμα μαγνησίου, η α6300 προσφέρει νέα, πρωτόγνωρα επίπεδα επαγγελματικής απόδοσης.

Δείτε σε προεπισκόπηση αυτό ακριβώς που στοχεύετε 

Το νέο εικονοσκόπιο υψηλής αντίθεσης και ανάλυσης XGA OLED Tru-Finder™ προσφέρει εντυπωσιακή προβολή, ιδίως όταν επιλέγετε τη νέα λειτουργία υψηλού ρυθμού καρέ στα 120fps για ομαλότερη κίνηση και ευκολότερη παρακολούθηση.

Καλύτερο κράτημα

Η εργονομική λαβή προσφέρει πιο σταθερό κράτημα της μηχανής, ακόμα και με μεγάλο φακό, ενώ διευκολύνει την απελευθέρωση του κλείστρου και τη χρήση του επιλογέα λειτουργίας.

Σώμα από κράμα μαγνησίου

Η εργονομική λαβή προσφέρει πιο σταθερό κράτημα της μηχανής, ακόμα και με μεγάλο φακό, ενώ διευκολύνει την απελευθέρωση του κλείστρου και τη χρήση του επιλογέα λειτουργίας.

Στιβαρή βάση φακού

Είναι ιδανική για τη στήριξη ακόμα και μεγάλων ή βαριών τηλεφακών ή φακών για τη λήψη βίντεο, επιτρέποντας την παρατεταμένη και έντονη χρήση της μηχανής.

Αντοχή στη σκόνη/υγρασία

Τα αλληλοσυνδεόμενα εξαρτήματα και η στεγανοποίηση στα κουμπιά και τους επιλογείς εμποδίζουν την είσοδο της σκόνης και υγρασίας, για αξιόπιστη λειτουργία σε δύσκολες συνθήκες.

Τροφοδοσία ρεύματος μέσο USB

Για εξοικονόμηση της ισχύος της εσωτερικής μπαταρίας, η φωτογραφική μηχανή μπορεί να τροφοδοτηθεί και μέσω σύνδεσης USB σε υπολογιστή ή φορητή μπαταρία.

Ψηφιακός μετρητής επιπέδου

Ο ψηφιακός μετρητής επιπέδου δείχνει ότι η μηχανή είναι επίπεδη τόσο στην οριζόντια κατεύθυνση (κλίση) όσο και στην κατεύθυνση μπρος-πίσω (ανάκλιση).

Ανακλινόμενη Οθόνη LCD

Η οθόνη LCD έχει δυνατότητα ανάκλισης κατά 90° προς τα πάνω και 45° προς τα κάτω (κατά προσέγγιση), προσφέροντας τη δυνατότητα λήψης από πολλές γωνίες.

Εύκολη προσαρμογή των κουμπιών

Αντιστοιχίστε οποιαδήποτε από τις 64 λειτουργίες στα 9 προσαρμοζόμενα κουμπιά, για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση και χειρισμό.

 

Πλέον μπορείτε να μοιράζεστε ακόμα πιο εύκολα ό,τι τραβάτε

Wi-Fi®/NFC/κωδικός QR για εύκολη και άψογη σύνδεση

Η δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης μέσω της τεχνολογίας επικοινωνίας κοντινού πεδίου (NFC), αλλά και μέσω κωδικού QR για όσους δεν διαθέτουν smartphone με δυνατότητα NFC, επιτρέπει την εύκολη μεταφορά δεδομένων εικόνας από την α6300 σε κινητές συσκευές.

 

PlayMemories Online™

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας στην ασφαλή υπηρεσία cloud της Sony και αποκτήστε πρόσβαση στις φωτογραφίες και τα βίντεό σας από οποιαδήποτε συσκευή.

PlayMemories Camera Apps™

Αυτή η εφαρμογή διευρύνει τους φωτογραφικούς σας ορίζοντες με την προσθήκη περισσότερων λειτουργιών στη φωτογραφική μηχανή

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Η α6300 είναι η ναυαρχίδα της Sony στην κατηγορία των φωτογραφικών μηχανών APS-C με εναλλάξιμους φακούς χωρίς καθρέφτη, καθώς είναι εξοπλισμένη με την ταχύτερη2 (0,052 δευτ.) αυτόματη εστίαση στον κόσμο με τα περισσότερα3 σημεία AF εντοπισμού φάσης (4253), αισθητήρα Exmor® CMOS με 24,2 ενεργά megapixel15, εξαιρετικά μεγάλο εύρος ευαισθησίας ISO 100-512004, βελτιωμένη λειτουργία εγγραφής ταινιών 4K και εικονοσκόπιο XGA OLED Tru-Finder™.

Η ταχύτερη2 (0,052 δευτ.) αυτόματη εστίαση στον κόσμο με τα περισσότερα3 (425) 3 σημεία AF εντοπισμού φάσης

Νέος αισθητήρας εικόνας Exmor® CMOS 24,2 megapixel15

Σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™

Μεγάλο εύρος ευαισθησίας ISO 100 έως 512004

Εγγραφή ταινιών 4Κ με δυνατότητα ανάγνωσης όλων των pixel χωρίς ομαδοποίηση

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΦΑΚΟΥ

Φακοί E-mount της Sony

ΤΥΠΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ

APS-C

ΤΥΠΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ

Αισθητήρας Exmor® CMOS τύπου APS-C (23,5 x 15,6 mm)

ΑΡΙΘΜΟΣ PIXEL (ΕΝΕΡΓΑ)

Περίπου 24,2 megapixel

ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ISO

Φωτογραφίες: ISO 100-25600 (δυνατότητα επέκτασης έως 51200), AUTO (ISO 100-6400, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο), Ταινίες: Ισοδύναμη με ISO 100-25600, AUTO (ISO 100-6400, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡ.)

Περίπου 350 λήψεις (εικονοσκόπιο) / Περίπου 400 λήψεις (οθόνη LCD) (πρότυπο CIPA)

ΤΥΠΟΣ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟΥ

XGA OLED, ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο (έγχρωμο) 1,0 cm (τύπου 0,39)

ΤΥΠΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

TFT ευρέως τύπου 7,5 cm (τύπου 3,0)

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Φωτογραφική μηχανή E-mount α6300 με αισθητήρα APS-C: εικόνα

Αισθητήρας εικόνας Exmor® CMOS 24,2 MP10

Ο νέος αισθητήρας Exmor® CMOS 24,2 MP10 ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη στον τομέα της απεικονιστικής απόδοσης. Η χάλκινη καλωδίωση και τα βελτιωμένα κυκλώματα καθιστούν δυνατή τη χαμηλότερη τοποθέτηση της καλωδίωσης και βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα στη συγκέντρωση του φωτός, προσφέροντας εικόνες με χαμηλό θόρυβο σε ένα μεγάλο εύρος ευαισθησίας με ISO έως και 5120011. Επιπλέον, η χρήση του χαλκού αυξάνει την ταχύτητα ανάγνωσης, ενώ βελτιώνει τις δυνατότητες λήψης με τις προηγμένες αναλύσεις 4K και Full HD 120fps.

 

Γρήγορο σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™

Με ποιον τρόπο βοηθούν η κορυφαία ταχύτητα, η ισχύς και η αποδοτικότητα του επεξεργαστή εικόνας BIONZ X™ να απελευθερωθούν το δυναμικό και η ευαισθησία του νέου αισθητήρα εικόνας; Με έναν αλγόριθμο που έχει βελτιστοποιηθεί για τον νέο αισθητήρα εικόνας, ώστε να εξασφαλίζονται φωτογραφίες και ταινίες απαράμιλλης ανάλυσης, καθώς και η απόδοση περισσότερων υφών και λεπτομερειών, ιδίως στις μεσαίες προς υψηλές ρυθμίσεις ISO.

 

425 σημεία αυτόματης εστίασης εντοπισμού φάσης

Εξοπλισμένη με τα περισσότερα12 (425)12 σημεία αυτόματης εστίασης εντοπισμού φάσης στο εστιακό επίπεδο που εξασφαλίζουν μοναδικά ευρεία και πυκνή κάλυψη, η α6300 εστιάζει με μεγαλύτερη ακρίβεια, αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία στα θέματα σε όλο το καρέ.

 

Γρήγορη αυτόματη εστίαση με ταχύτητα 0,0513 δευτ.

Η α6300 προσφέρει την ταχύτερη13 (0,05 δευτ.13) αυτόματη εστίαση στον κόσμο, συνδυάζοντας την υψηλή απόδοση της βελτιωμένης γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης με την εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα του συστήματος επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™, ενώ είναι σε θέση να χειρίζεται εξαιρετικά μεγάλο όγκο δεδομένων με εκπληκτική ακρίβεια

 

Τεχνολογία αυτόματης εστίασης με υψηλής πυκνότητας παρακολούθηση

Για απόλυτη αξιοπιστία, ακρίβεια και σταθερότητα παρακολούθησης, η νέα τεχνολογία αυτόματης εστίασης με υψηλής πυκνότητας παρακολούθηση ενεργοποιεί τα σημεία AF, καλύπτοντας την περιοχή γύρω από το θέμα με περίπου 7,5 φορές μεγαλύτερη πυκνότητα σε σύγκριση με την α6000. Μόνο η συγκεκριμένη λειτουργία αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης στο εστιακό επίπεδο μπορεί να ενεργοποιεί απρόσκοπτα τα σημεία AF και να παρακολουθεί τα θέματα που κινούνται στο καρέ με τόσο απόλυτη ακρίβεια.

 

Υψηλής ταχύτητας συνεχής λήψη με live view

Καταγράψτε με ευκρίνεια τη δράση με τη συνεχή λήψη υψηλής ταχύτητας έως και 11fps. Ή επιλέξτε ανάμεσα σε τρεις ταχύτητες που φτάνουν έως τα 8fps, ανάλογα με τις συνθήκες λήψεις, για συνεχή λήψη με live view και πολύ μικρή καθυστέρηση στο ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο ή στην οθόνη LCD, ώστε να πάρετε μια γεύση της αμεσότητας που συνεπάγεται η λήψη με οπτικό εικονοσκόπιο.

 

Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης στο εστιακό επίπεδο για φακούς A-mount

Η α6300 προσφέρει αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης στο εστιακό επίπεδο ακόμα κι όταν υπάρχει συνδεδεμένος φακός A-mount14 μέσω προσαρμογέα τοποθέτησης (LA-EA3) της Sony. Έτσι, μπορείτε να αξιοποιήσετε την απίστευτα ευρεία κάλυψη του συστήματος AF που παρέχουν τα 425 σημεία αυτόματης εστίασης εντοπισμού φάσης στο εστιακό επίπεδο, καθώς και να απολαμβάνετε γρήγορες και ομαλές επιδόσεις κατά τη λήψη με άλλους φακούς, αλλά και φακούς E-mount.

 

XGA OLED Tru-Finder™

Η α6300 διαθέτει εικονοσκόπιο υψηλής αντίθεσης και ανάλυσης XGA OLED Tru-Finder™ που αποδίδει το σκοτάδι και τα χρώματα με απίστευτη λεπτομέρεια, καθώς και λειτουργία για την προβολή των εικόνων στον υψηλότερο ρυθμό καρέ των 120fps (100fps), ώστε να μπορείτε να βλέπετε και να παρακολουθείτε τη δράση με ομαλή κίνηση στο ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο.

 

Εγγραφή ταινιών 4K

Η εγγραφή ταινιών 4K στο φορμά Super 35mm15 με ανάγνωση όλων των pixel χωρίς ομαδοποίηση επιτρέπει να καταγράφονται περίπου 2,4 φορές16 περισσότερες πληροφορίες από αυτές που βασικά χρειάζονται για την ανάλυση 4K (QFHD: 3840 x 2160). Η καταγραφή τόσο μεγάλου όγκου δεδομένων είναι αντίστοιχη με αυτή στην ανάλυση 6K, οπότε αναμφίβολα πρόκειται για την απόλυτη ανάλυση στις εικόνες 4K.

 

Εγγραφή Full HD 120 fps και σε αργή κίνηση 4x/5x

Μπορείτε να τραβήξετε λήψεις Full HD17 υψηλής ποιότητας, ακόμα και λήψεις υψηλής ταχύτητας Full HD 120fps (100fps) με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης και υψηλό ρυθμό μετάδοσης έως και 100Mbps. Εναλλακτικά, η μηχανή υποστηρίζει την εσωτερική εγγραφή ταινιών σε αργή κίνηση 4x/5x όταν ο ρυθμός καρέ έχει οριστεί στα 30p (25p) ή 24p.

 

Λήψη με τη ρύθμιση S-Gamut/S-Log

Η δυνατότητα λήψης με τη ρύθμιση S-Gamut/S-Log προσφέρει την ευελιξία που απαιτείται για τη δημιουργία πιο εκφραστικών ταινιών, με τη χρήση της τεχνικής της διαβάθμισης χρωμάτων στο στάδιο του post-production. Οι καμπύλες γάμμα S-Log3 και S-Log2 προσφέρουν μεγάλο δυναμικό εύρος (έως και κατά 1300%), για ελαχιστοποίηση της υπερέκθεσης (whiteout) και της υποέκθεσης (blackout). Η α6300 προσφέρει επίσης εντυπωσιακό εύρος 14 θέσεων στη ρύθμιση γάμμα S-Log3, ενώ υποστηρίζει και τους χρωματικούς χώρους S-Gamut, S-Gamut3 και S-Gamut3. Cine από τη Sony. *Οι λειτουργίες S-Log2 και S-Log3 προορίζονται για την επεξεργασία εικόνων.

 

Αθόρυβη λήψη

Η λειτουργία αθόρυβης λήψης επιτρέπει την απελευθέρωση του κλείστρου χωρίς θόρυβο (ακόμα και όταν χρησιμοποιείται η συνεχής λήψη με ταχύτητα έως περίπου 3fps και παρακολούθηση αυτόματης εστίασης/αυτόματης έκθεσης) και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν φωτογραφίζετε παραστάσεις σε εσωτερικούς χώρους ή ζώα στην άγρια φύση, καθώς και για κάθε άλλη περίσταση όπου είναι απαραίτητη η ησυχία. Για να ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε τη λειτουργία πιο εύκολα, αντιστοιχίστε τη σε ένα προσαρμόσιμο κουμπί.

 

Τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα, κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Ο τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το smartphone ή το tablet σας ως εικονοσκόπιο/τηλεχειριστήριο. Η κοινή χρήση με ένα άγγιγμα σάς επιτρέπει να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο στη συσκευή σας για να τα μοιραστείτε σε κοινωνικά δίκτυα. Απλώς εγκαταστήστε μια εφαρμογή PlayMemories Mobile™ μέσω Wi-Fi® στη συσκευή Android με δυνατότητα NFC που διαθέτετε και αγγίξτε τη συσκευή στη μηχανή για να τις συνδέσετε. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα! Πλέον μπορείτε να συζεύξετε τις συσκευές και μέσω κωδικού QR.

 

Βελτιωμένη γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση για ταινίες

Η γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση κάνει πλέον την αυτόματη εστίαση κατά τη λήψη ταινιών εξαιρετικά ακριβή, γεγονός που την καθιστά ιδιαίτερα πολύτιμη για την εγγραφή 4K. Πέρα από την εξαιρετικά πυκνή διάταξη των σημείων αυτόματης εστίασης εντοπισμού φάσης, το σύστημα AF της α6300 διαθέτει προσαρμοζόμενη ταχύτητα μηχανισμού αυτόματης εστίασης και ευαισθησία παρακολούθησης αυτόματης εστίασης, ώστε να μπορείτε να εκφράζεστε ακόμα πιο δημιουργικά αξιοποιώντας την εστίαση, στο βαθμό που σας το επιτρέπουν οι συνθήκες και η φαντασία σας.

 

Αυτόματη εστίαση στη λειτουργία μεγέθυνσης εστίασης

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αυτόματη εστίαση ακόμα και κατά τη μεγέθυνση μιας επιλεγμένης περιοχής της εικόνας στο εικονοσκόπιο ή στην οθόνη LCD, π.χ. για πιο λεπτομερή ρύθμιση της εστίασης. Αυτή η επιλογή είναι ιδανική για λήψεις macro, όπου απαιτείται ακρίβεια στην εστίαση.

 

Κλείδωμα αυτόματης εστίασης

Η λειτουργία αυτή διατηρεί αυτόματα την εστίαση σε ένα κινούμενο θέμα. Απλώς ευθυγραμμίστε το καρέ-στόχο και το θέμα προς παρακολούθηση και πατήστε το κεντρικό κουμπί. Αν χάσετε το θέμα, η μηχανή μπορεί να το εντοπίσει και να ενεργοποιήσει ξανά τη λειτουργία κλειδώματος αυτόματης εστίασης μόλις το θέμα επανεμφανιστεί στην οθόνη.

 

Επέκταση ευέλικτου σημείου

Όταν το επιλεγμένο σημείο αυτόματης εστίασης χάνει την επαφή με ένα κινούμενο θέμα ή δεν βρίσκεται πάνω σε αυτό, η λειτουργία επέκτασης ευέλικτου σημείου χρησιμοποιεί αυτόματα τα περιβάλλοντα σημεία AF, για να αποκαταστήσει την εστίαση στο θέμα.

 

Αυτόματη εστίαση στα μάτια στη λειτουργία AF-C

Σε αυτήν τη μηχανή, η αυτόματη εστίαση στα μάτια είναι πλέον διαθέσιμη στη λειτουργία AF-C. Αυτό σημαίνει ότι η μηχανή εστιάζει αυτόματα, αλλά και παρακολουθεί την εστίαση στα μάτια του θέματος ενώ το πρόσωπο κινείται, εξασφαλίζοντας ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία στο καδράρισμα των λήψεων. 

 

Υψηλή ποιότητα ήχου (υποδοχή μικροφώνου, κιτ προσαρμογέα XLR) 

Πέρα από τη δυνατότητα σύνδεσης μικροφώνου, η μηχανή υποστηρίζει είσοδο γραμμής από συσκευές ήχου επαγγελματικών προδιαγραφών με υποδοχή XLR, με τη χρήση ενός κιτ προσαρμογέα XLR (XLR-K2M/XLR-K1M) που πωλείται ξεχωριστά και καθιστά δυνατή τη σύνδεση με μικρόφωνα κορυφαίας τεχνολογίας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να προσαρμόζετε με ακρίβεια τις ρυθμίσεις του ήχου και να πραγματοποιείτε ηχογραφήσεις υψηλής ποιότητας με χαμηλό θόρυβο αντάξιες επαγγελματικών ταινιών.

 

Έξοδος HDMI® καθαρού σήματος

Η λειτουργία αυτή υποστηρίζει ανάλυση 4K και Full HD17, ενώ επιτρέπει την έξοδο ασυμπίεστων αρχείων ταινίας σε εξωτερικές συσκευές εγγραφής ή οθόνες. Η εικόνα μπορεί επίσης να εγγραφεί στη μηχανή18 ακόμα κι όταν αποστέλλεται σήμα μέσω αυτής της λειτουργίας.

 

Υποβοήθηση εμφάνισης γάμμα

Με αυτή τη λειτουργία μπορείτε να βλέπετε εικόνες με φυσική αντίθεση κατά την εγγραφή στη ρύθμιση γάμμα S-Log, μετατρέποντας το S-Log2 και το S-Log3 σε ρύθμιση γάμμα ITU709 (800%) για παρακολούθηση19 εικόνων ή έλεγχο της εστίασης κατά τη μεγέθυνση μιας εικόνας στην οθόνη LCD ή στο εικονοσκόπιο.

 

Βελτιωμένη λειτουργία Zebra

Παρακολουθήστε πιο εύκολα την έκθεση ιδιαίτερα κατά τη λήψη με τη ρύθμιση γάμμα S-Log. Στοχεύστε ένα επίπεδο φωτεινότητας σήματος βίντεο από το 0 έως το 109%, ορίστε ένα εύρος μεταξύ του +10% και του -10% για τη συγκεκριμένη τιμή και η ρύθμιση zebra θα δείξει τις περιοχές με αυτό το επίπεδο έκθεσης εντός του συγκεκριμένου εύρους. Η νέα ρύθμιση ελάχιστου επιπέδου φωτεινότητας σάς προειδοποιεί με αξιοπιστία, ώστε να αποφεύγετε τους υπερεκτεθειμένους φωτεινούς τόνους.

 

Ανθεκτικό σώμα από κράμα μαγνησίου

Εξοπλισμένο με εσωτερικά πλαίσια, καθώς και πίσω, επάνω και μπροστινό κάλυμμα από κράμα μαγνησίου, το ελαφρύ, γερό και στιβαρό σώμα της α6300 είναι ανθεκτικότερο από αυτά των προγενέστερων μοντέλων. Παρά το μικρό του μέγεθος, έχει σχεδιαστεί για στιβαρή αξιοπιστία και σταθερό χειρισμό, ενώ αντέχει με άνεση στις καταπονήσεις κατά τις λήψεις σε εξωτερικούς χώρους.  

 

Αντοχή στη σκόνη και την υγρασία

Απολαύστε ξέγνοιαστες λήψεις ακόμα και στα πιο δύσκολα περιβάλλοντα, χάρη στα χαρακτηριστικά αντοχής στη σκόνη και την υγρασία20 που εμποδίζουν την είσοδο νερού και σκόνης στο σώμα της μηχανής. Στα χαρακτηριστικά αυτά περιλαμβάνονται η στεγανοποίηση γύρω από τα κουμπιά και τα περιστροφικά ρυθμιστικά, καθώς και η προστατευτική δομή διπλής στρώσης που συνδέει άψογα τα πλαίσια και τα εξαρτήματα.

 

Στιβαρή τοποθέτηση φακού

Η αντοχή και η σταθερότητα του σώματος της μηχανής και της βάσης του φακού επιτρέπουν την έντονη χρήση της μηχανής και την καθιστούν ιδανική για την τοποθέτηση μεγάλων και βαριών φακών, όπως τηλεφακών ή φακών που χρησιμοποιούνται για τη λήψη ταινιών.

 

Τροφοδοσία ρεύματος μέσω USB 

Η φωτογραφική μηχανή μπορεί να τροφοδοτηθεί και μέσω σύνδεσης USB σε PC ή φορητή μπαταρία. Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται εξοικονόμηση της ισχύος της μπαταρίας της μηχανής, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή για ακόμα περισσότερο προτού αδειάσει η μπαταρία. Όταν η μηχανή είναι απενεργοποιημένη, η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί μέσω της ίδιας σύνδεσης.

 

Έξοδος RAW 14-bit

Για την εγγραφή σε φορμά RAW, η έξοδος RAW 14-bit και η επεξεργασία εικόνας 16-bit συμβάλλουν στη διατήρηση της μέγιστης λεπτομέρειας και δημιουργούν εικόνες βέλτιστης ποιότητας με πλούσιες αποχρώσεις τονισμού. Το φορμά RAW 14-bit (ARW Sony) διασφαλίζει τη βέλτιστη ποιότητα για μετέπειτα προσαρμογή της εικόνας (μέσω του Image Data Converter ή άλλου λογισμικού).

 

Ελάχιστη ταχύτητα κλείστρου ISO Auto

Για να αποτρέψετε τη θόλωση κατά τη λήψη ενός κινούμενου θέματος, ορίστε μια ταχύτητα κλείστρου στην οποία θα αρχίσει να αλλάζει η ευαισθησία ISO όταν είναι επιλεγμένη η ρύθμιση ISO AUTO (στη λειτουργία P ή A ή στη μείωση θορύβου σε πολλαπλά καρέ).

 

Ρύθμιση ονόματος αρχείου

Μπορείτε πλέον να προσαρμόζετε τους τρεις πρώτους χαρακτήρες του ονόματος αρχείου στη μηχανή. Το όνομα αρχείου ξεκινά με "DSC" από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να το αλλάξετε και να καταχωρίσετε τρεις χαρακτήρες της επιλογής σας. Έτσι, οι φωτογράφοι μπορούν να διαχειρίζονται πιο εύκολα τα αρχεία τους, ειδικά όταν εργάζονται με πολλές μηχανές στα πρότζεκτ τους.

 

PlayMemories Camera Apps™

Κάντε τις φωτογραφίες σας ακόμα πιο δημιουργικές με αυτή την υπηρεσία λήψης εφαρμογών, η οποία σας επιτρέπει να προσθέσετε νέες λειτουργίες στη φωτογραφική σας μηχανή21. Στις διαθέσιμες εφαρμογές περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η εφαρμογή Time-lapse που επιτρέπει την εγγραφή εικόνων ανά διαστήματα και τον μετέπειτα συνδυασμό τους, η εφαρμογή Smart Remote Control με την οποία μπορείτε να ελέγχετε τις ρυθμίσεις της μηχανής σας από smartphone ή tablet, καθώς και οι εφαρμογές Sky HDR (απεικόνιση-υψηλού-δυναμικού-εύρους), Star Trail, Liveview Grading και Smooth Reflection.

 

Υποστήριξη στο Capture One Express (for Sony) 

Το Capture One Express (for Sony) είναι ένας από τους καλύτερους μετατροπείς RAW του κόσμου, καθώς αποδίδει χρώματα ακριβείας και απίστευτη λεπτομέρεια. Προσφέρει ευέλικτη διαχείριση ψηφιακών πόρων, όλα τα απαραίτητα εργαλεία προσαρμογής και γρήγορη, έξυπνη απόδοση, όλα συγκεντρωμένα σε μια προσαρμόσιμη και ολοκληρωμένη λύση. *Για όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με την αγορά, τη χρήση και την υποστήριξη, απευθυνθείτε στις λύσεις Capture One της Phase One.

Δωρεάν λήψη (στη διαδικτυακή τοποθεσία της Phase One)

Φόρτωση ...