Telephone 

 

Olympus DS-3500 - Συσκευή εγγραφής φωνής, Φορητή Επαγγελματική Υπαγόρευση

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): SKU06642

379.00

Κατοπιν Παραγγελίας

Φορητή υπαγόρευση με μπουτόν
Μεγάλη δια-βίου έγχρωμη οθόνη LCD
Λειτουργία με πίεση κουμπιού
Ισχυρή προστασία των δεδομένων (256-Bit)
 
 
DS‑3500
Με σαφή και απλή αρχή της λειτουργίας του, το DS‑3500 εξασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση και παραγωγικότητα. Έχει έγχρωμη TFT LCD οθόνη 2" με 60.000 χρώματα και λευκό οπίσθιο φωτισμό LED. Η πρόσβαση σε όλες τις βασικές εντολές είναι έξυπνα τοποθετημένη στο πλάι και επιτρέπει την λειτουργία μέσω πλήκτρων. Για καταγραφή συνεδρίου προσφέρει επιπλέον κωδικοποιητές ήχου. Με ένα εξωτερικό στερεοφωνικό μικρόφωνο μπορείτε να έχετε στερεοφωνικές ηχογραφήσεις σε μορφή MP3 ή PCM (WAV).
DS-3500 Χαρακτηριστικά Δείτε τα όλα
 
Γρήγορο & ευέλικτο @ work
Κάντε την επαγγελματική υπαγόρευση ένα ενιαίο και απαραίτητο μέρος των μεθόδων εργασίας σας.
 
Περισσότερες δυνατότητες με υπαγόρευση
Επωφεληθείτε από την γρήγορη επεξεργασία αρχείων με το DS-3500 (εισαγωγή, αντικατάσταση, επισύναψη), καθώς και πληροφορίες συνεργασίας και αυτόματης επεξεργασίας.
 
Ταιριάζει τέλεια στην παλάμη σας
Το DS-3500 είναι εργονομικά σχεδιασμένο για μέγιστη άνεση σε μεγάλο χρονικό διάστημα, με ένα σκληρό μεταλλικό σώμα φτιαγμένο για να αντέχει.
 
Εγγραφή σε κορυφαία ποιότητα ήχου
Το εξαιρετικό μικρόφωνο 10-χιλιοστών του DS-3500 και ο DSS Pro κωδικοποιητής ήχου είναι εξαιρετικά για την αναγνώριση ομιλίας και την απόδοση μεταγραφής.
 
 
Υπαγορεύστε όπου κι αν βρίσκεστε
Κάντε τη φωνή σας κείμενο, ακόμη και εν κινήσει.
 
Η ταχύτητα της ομιλίας στην παλάμη σας.
Κάνετε την επαγγελματική υπαγόρευση αναπόσπαστο μέρος στη ροής της εργασίας σας
Με την τεράστια ποικιλία των λειτουργιών του και τα αξεσουάρ όπως USB, σταθμό στήριξης και λογισμικό επεξεργασίας ομιλίας, το DS-3500 μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να αποτελέσει ουσιαστικό μέρος σε κάθε επαγγελματική ροής εργασίας υπαγόρευσης σε οποιοδήποτε περιβάλλον - άνετα από την παλάμη του χεριού σας.
 
Περισσότερο από μια απλή συσκευή εγγραφής
Το DS-3500 σας δίνει τη δυνατότητα από μια σειρά επιλογών επεξεργασίας
Η δημιουργία κειμένων από ομιλία είναι κάτι περισσότερο από απλή ηχογράφηση. Το ψηφιακό πρότυπο ομιλίας (DSS) επιτρέπει τη γρήγορη επεξεργασία αρχείων (εισαγωγή, αντικατάσταση, πρόσθεση, διαγραφή / αποκοπή) και χρησιμοποιεί τις πληροφορίες meta (δείκτης, λεκτικές παρατηρήσεις, είδος εργασίας, κλπ.) για να διευκολύνει τη εργασία και την αυτόματη επεξεργασία.
 
Ισχυρό εσωτερικά, σκληρό εξωτερικά.
Το DS-3500 είναι για να αντέχει σε βαριά χρήση για μεγάλα χρονικά διαστήματα
Εκτός από το ότι εργονομικά σχεδιασμένο ώστε να ταιριάζει τέλεια στην παλάμη σας και εξασφαλίζει άνετη λειτουργίας για έως και αρκετές ώρες κάθε φορά, το περίβλημά του είναι επίσης κατασκευασμένο από σκληρό μέταλλο για να αντέχει ακόμα και τις πιο δύσκολες συνθήκες εργασίας σε βάθος χρόνου.
 10 χιλ Ø μικρόφωνο
Βελτιστοποιημένομικρόφωνο ομιλίας για υπαγορεύσεις.
Εργαστείτε με ένα μικρόφωνο που υπερέχει στην αναγνώριση ομιλίας.
Το εξαιρετικό μικρόφωνο 10 χιλιοστών και ο κωδικοποιητής ήχου DSS Pro είναι εξαιρετικά για την αναγνώριση ομιλίας και τις επιδόσεις της μεταγραφής. Αυτό έχει πιστοποιηθεί από το Nuance με 6 Dragons για μέγιστη ακρίβεια.
 
 
Προσαρμόζεται σε κάθε σενάριο.
Επωφεληθείτε από stereo * ηχογραφήσεις σε συνέδρια ή συνεντεύξεις.
Απλά συνδέστε σε ένα στερεοφωνικό μικρόφωνο ** (π.χ. ME33) και κάνετε στερεοφωνική εγγραφή για να εντοπίσετε εύκολα κάθε ομιλητή κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής. Περιπτώσεις όπως το συνέδριο ή εγγραφή συνέντευξης δεν απαιτούν πολλές γνώσεις λειτουργίας με την ευκολία του συρόμενου διακόπτη! Συνεπώς, το DS-3500 είναι ο τέλειος συνδυασμός, εάν η καθημερινή εργασία δεν εστιάζεται κυρίως στην επαγγελματική υπαγόρευση.
Προαιρετική στερεοφωνική εγγραφή μέσω εξωτερικών μικροφώνων 
Σύνδεση - φόρτιση - μεταφορά με ευκολία
Κάντε περισσότερα με προαιρετικό σταθμό σύνδεσης
Ο σταθμός σύνδεσης που διατίθεται προαιρετικά με το DS-3500 λειτουργεί ως μια βολική βάση για τη φόρτιση της συσκευής σας, καθώς και για τη μεταφορά δεδομένων μέσω της σύνδεσης USB. Μπορείτε να συνδέσετε ακόμη και ένα προαιρετικό ποδοπεντάλ, για να έχετε ελεύθερα χέρια για εγγραφή και αναπαραγωγή των υπαγορεύσεων σας.
 
Τα δεδομένα σας σε ασφαλή χέρια.
Προστασία εμπιστευτικών πληροφοριών με ασφάλεια που μπορείτε να βασιστείτε
Κάθε επαγγελματικός τομέας περιλαμβάνει ευαίσθητες πληροφορίες στο χώρο εργασίας που θα πρέπει να διασφαλίζονται με την αυστηρή ασφάλεια δεδομένων. Το Olympus DS-3500 προστατεύει τις υπαγορεύσεις από ανεπιθύμητη πρόσβαση μέσω εξελιγμένης 256 ή 128-bit κρυπτογράφησης αρχείων σε πραγματικό χρόνο *. Μόνο οι συγγραφείς και δακτυλογράφοι που γνωρίζουν το συγκεκριμένο κωδικό μπορούν να ανοίξουν μια κρυπτογραφημένη υπαγόρευση. Η συσκευή μπορεί επίσης να κλειδώσει με ένα προσωπικό 4-ψήφιο κωδικό PIN, διασφαλίζοντας ότι όλα τα δεδομένα παραμένουν απαγορευμένα για να μη εξουσιοδοτημένα άτομα.
 
* Στερεοφωνική ηχογράφηση πρέπει να υποστηρίζεται από το επιλεγμένο κωδικοποιητή ήχου και είναι απαραίτητο εξωτερικό στερεοφωνικό μικρόφωνο (3,5 χιλ. βύσμα)
** Πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά (δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο)
Φόρτωση ...