Telephone 

 

Sony ILCE A7s Mark II Body

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): SKU102069

2,899.00

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Αυξημένη ευαισθησία, πολύ μεγάλο δυναμικό εύρος
  Με ρυθμίσεις ευαισθησίας με δυνατότητα επέκτασης έως ISO 4096001 και πολύ μεγάλο δυναμικό εύρος, η α7S II μπορεί να εγγράφει εικόνες με θεαματική λεπτομέρεια, από τις σκοτεινές σκιές μέχρι τα πιο φωτεινά σημεία, υπό όλες τις συνθήκες φωτισμού. Χάρη στην απίστευτη ευκρίνεια και την έλλειψη θορύβου, οι φωτογραφίες και οι ταινίες σας θα είναι εντυπωσιακές όπως τις θέλατε.

Αισθητήρας Exmor® CMOS για πρόσθετη ευαισθησία
 Τραβήξτε φωτογραφίες με ακόμα πιο πλούσιες και φυσικές αποχρώσεις. Ο αισθητήρας εικόνας 12,2 megapixel 2 πλήρους καρέ 35 mm επιτυγχάνει πολύ μεγάλο δυναμικό εύρος με πολύ χαμηλό θόρυβο σε ένα τεράστιο εύρος ευαισθησίας ISO 50-4096001. Με τα μεγαλύτερα pixel, τη σχεδίαση του φακού πάνω στο τσιπ χωρίς ενδιάμεσα κενά και τις υπόλοιπες προηγμένες ρυθμίσεις συγκέντρωσης φωτός, μπορείτε να χρησιμοποιείτε πολύ υψηλές ταχύτητες κλείστρου για λήψη σε χαμηλό φωτισμό.

Έξυπνο, ταχύτατο σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™
  Ο βελτιωμένος αλγόριθμος επεξεργασίας του συστήματος BIONZ X βελτιστοποιεί την απόδοση του αισθητήρα εικόνας, για απίστευτη απεικόνιση των λεπτομερειών σε φωτογραφίες και ταινίες κάθε εύρους ευαισθησίας. Αυτό το σύστημα επεξεργασίας εικόνας προσφέρει λεπτομερή ποιότητα και ελάχιστο θόρυβο, ιδιαίτερα στη ρύθμιση της μεσαίας προς υψηλής ευαισθησίας.

Εσωτερική εγγραφή ταινιών 4Κ και φορμά XAVC S 3
  Η α7S II μπορεί να εγγράψει ταινίες 4K (QFHD: 3840 x 2160) εσωτερικά σε φορμά πλήρους καρέ. Η ανάγνωση όλων των pixel4 χωρίς ομαδοποίηση εξασφαλίζει εγγραφή ταινιών 4Κ με λιγότερο μουαρέ και ακανόνιστα περιγράμματα. Η υποστήριξη φορμά XAVC S 3 δίνει τη δυνατότητα εγγραφής 4Κ έως και 100 Mbps, για πλάνα υψηλής ακρίβειας και ελάχιστο θόρυβο συμπίεσης. * Η εσωτερική εγγραφή και η έξοδος HDMI με ανάλυση 4Κ διατίθενται στο φορμά πλήρους καρέ.

Οι λειτουργίες ταινιών βελτιώνουν την επαγγελματική ροή εργασιών
  Με βελτιωμένη λειτουργία Zebra και νέες λειτουργίες όπως η εγγραφή Full HD 120 fps, η εγγραφή σε αργή κίνηση 4x/5x και η Υποβοήθηση εμφάνισης γάμμα, η επεξεργασία χρονοκώδικα/bit χρήστη και διάφορες άλλες δυνατότητες δημιουργίας ταινιών, η α7S II υποστηρίζει επάξια επαγγελματικές ροές εργασιών, προσφέροντάς σας περισσότερα εργαλεία για να δημιουργείτε περισσότερες κινούμενες εικόνες σε σχέση με πριν.

S-Gamut3.Cine/S-Log3 και S-Gamut3/S-Log3
  Με αυτά τα νέα προφίλ, το δυναμικό εύρος μπορεί να μεγαλώσει έως 1300% για πιο ομαλές αποχρώσεις, ενώ η διαβάθμιση, η διόρθωση και ο χειρισμός των χρωμάτων γίνονται πιο εύκολα. Η αναπαραγωγή χρωματικών τόνων γάμμα S-Log3 από τις σκιές έως τους ενδιάμεσους τόνους (18% γκρι) είναι καλύτερη. Η μηχανή προσφέρει ακόμη και 14 εντυπωσιακές θέσεις στη ρύθμιση γάμμα του S-Log3. Το S-Gamut3.Cine αναπαράγει το μεγάλο εύρος χρωμάτων του χρωματικού χώρου DCI-P3. Το S-Gamut3 αναπαράγει σχεδόν όλα τα πραγματικά χρώματα που είναι κατάλληλα για αρχειοθέτηση.

Σταθεροποίηση οπτικής εικόνας 5 αξόνων
  Με αντιστάθμιση που ισοδυναμεί με ταχύτητα κλείστρου μεγαλύτερη κατά 4,5 βήματα5, το σύστημα αυτό αντισταθμίζει αποτελεσματικά πέντε τύπους αστάθειας της φωτογραφικής μηχανής. Η μηχανή διαθέτει εκπληκτική σταθεροποίηση εικόνας και ευαισθησία στο φως, ώστε να σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα μεγαλύτερο εύρος ρυθμίσεων ταχύτητας κλείστρου/ISO/διαφράγματος για να εκφράσετε αυτό που θέλετε με πιο καθαρές φωτογραφίες ή ταινίες.

Γρήγορη και έξυπνη αυτόματη εστίαση για εξίσου χαμηλό φως με το EV-4
  Με αυτόματη εστίαση 169 σημείων (25 σημεία με εντοπισμό αντίθεσης, επιπλέον εννέα κεντρικά σημεία αυτόματης εστίασης καθένα από τα οποία χωρίζεται σε 16 τμήματα, σε σύνολο 25+(9x16)), αυτό το ταχύτατο και ακριβές σύστημα εξασφαλίζει ακρίβεια στον εντοπισμό του θέματος κατά τη λήψη φωτογραφιών, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλής ορατότητας και σε φωτισμό EV-4. Επιπλέον, η ταχύτητα της αυτόματης εστίασης για τη λήψη ταινιών Full HD είναι δύο φορές πιο γρήγορη από την α7S.

Μεγέθυνση 0,78x XGA OLED Tru-Finder™
  Με επίστρωση ZEISS® T* και τη μεγαλύτερη μεγέθυνση6 στον κόσμο, αυτό το ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο παρέχει εντυπωσιακή ευκρίνεια και αντίθεση με ελάχιστη αντανάκλαση, ενώ εμφανίζει αμέσως τον τρόπο που επηρεάζουν τις εικόνες η αντιστάθμιση έκθεσης, η ισορροπία λευκού και οι υπόλοιπες ρυθμίσεις. Κατά τη λήψη ταινιών μέσω του εικονοσκοπίου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης τις λειτουργίες Υποβοήθηση εμφάνισης γάμμα και Zebra.

Υποστηρίζει ασυμπίεστο φορμά RAW 14 bit
  Νέα συμβατότητα με ασυμπίεστο φορμά RAW 14 bit, για να επιλέξετε το βέλτιστο φορμά που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Η φωτογραφική μηχανή εξασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα διαβάθμισης τόνων, αξιοποιώντας στο μέγιστο το μεγάλο δυναμικό εύρος του αισθητήρα εικόνας.

Απλοποιημένη κοινή χρήση μέσω Wi-Fi®/NFC
  Με την ενσωματωμένη συνδεσιμότητα Wi-Fi® και NFC (Near Field Communication - Επικοινωνία κοντινού πεδίου) της α7S II, μπορείτε να μεταφέρετε αμέσως φωτογραφίες ή ταινίες MP4 σε smartphone ή tablet με δυνατότητα NFC ακουμπώντας απλώς τη μηχανή, και στη συνέχεια να τις ανεβάσετε εύκολα στην αγαπημένη σας τοποθεσία κοινωνικής δικτύωσης.

Λήψη χωρίς ήχο
  Η λειτουργία Αθόρυβης λήψης προσφέρει τη δυνατότητα σίγασης του κλείστρου όταν απαιτείται η αθόρυβη χρήση της μηχανής, π.χ. στις λήψεις στην άγρια φύση ή σε κάποια συναυλία. Αυτή η λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με συνεχή λήψη 5 fps 7, για να μην χάσετε ούτε μια σημαντική στιγμή. Επίσης μπορείτε να την αντιστοιχίσετε σε ένα προσαρμόσιμο κουμπί, για πιο έξυπνη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση.

Υποστήριξη στο Capture One Express (for Sony): ένας από τους καλύτερους μετατροπείς RAW του κόσμου, από τη Phase One
  Το Capture One Express (for Sony) είναι ένας από τους καλύτερους μετατροπείς RAW του κόσμου, καθώς αποδίδει χρώματα ακριβείας και απίστευτη λεπτομέρεια. Προσφέρει ευέλικτη διαχείριση ψηφιακών πόρων, όλα τα απαραίτητα εργαλεία προσαρμογής και γρήγορη, έξυπνη απόδοση, όλα συγκεντρωμένα σε μια προσαρμόσιμη και ολοκληρωμένη λύση. *Για όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με την αγορά, τη χρήση και την υποστήριξη, απευθυνθείτε στις λύσεις Capture One της Phase One.

Νέα λειτουργία Υποβοήθηση εμφάνισης γάμμα
  Με αυτήν τη νέα λειτουργία μπορείτε να βλέπετε εικόνες με φυσική αντίθεση κατά την εγγραφή σε ρύθμιση γάμμα S-Log, μετατρέποντας το S-Log2/S-Log3 σε ρύθμιση γάμμα ITU709 (800%), για παρακολούθηση8 εικόνων ή έλεγχο της εστίασης κατά τη μεγέθυνση μιας εικόνας στην οθόνη LCD ή στο εικονοσκόπιο.

Εγγραφή Full HD 120 fps και σε αργή κίνηση 4x/5x
  Χάρη στη δυνατότητα ανάγνωσης όλων των pixel χωρίς ομαδοποίηση, τη δυνατότητα 120 fps (100fps) και την εξαιρετικά υψηλή ευαισθησία, η α7S II τραβάει ταινίες Full HD υψηλού ρυθμού καρέ και χαμηλού θορύβου όπως καμία άλλη μηχανή. Η δυνατότητα 120 fps (100fps) προσφέρει επίσης εσωτερική εγγραφή ταινιών σε αργή κίνηση 4x/5x με ρυθμό καρέ στα 30p (25p) ή 24p.

Έξοδος HDMI® καθαρού σήματος
  Η λειτουργία αυτή υποστηρίζει ανάλυση 4K 9 και Full HD, ενώ επιτρέπει την έξοδο ασυμπίεστων αρχείων ταινίας σε εξωτερική συσκευή εγγραφής ή οθόνη. Η εικόνα μπορεί επίσης να εγγραφεί στη μηχανή 10 ακόμα κι όταν αποστέλλεται σήμα μέσω αυτής της λειτουργίας. Το παρεχόμενο προστατευτικό προφυλάσσει τις υποδοχές και αποτρέπει την τυχαία αποσύνδεση των καλωδίων, για πιο ασφαλείς λήψεις.

Προφίλ εικόνας
  Είναι πολύ χρήσιμο να φροντίζετε την εμφάνιση των ταινιών σας πριν τη λήψη, ρυθμίζοντας τα χαρακτηριστικά εικόνας μέσω των ρυθμίσεων Προφίλ εικόνας που αφορούν τις διαβαθμίσεις, το χρώμα και τις επιμέρους λεπτομέρειες. Αποθηκεύστε και ανακαλέστε έως εννέα προφίλ (PP1-PP9) προσαρμοσμένων παραμέτρων με άλλες ρυθμίσεις, όπως των νέων για τις ρυθμίσεις S-Gamut3.Cine/S-Log3 και S-Gamut3/S-Log3.

Βελτιωμένη λειτουργία Zebra
  Με αυτήν τη λειτουργία μπορείτε να παρακολουθείτε πιο εύκολα την έκθεση, ειδικά κατά τη λήψη στη ρύθμιση γάμμα S-Log. Επιλέξτε επίπεδο σήματος βίντεο από το 0 έως το 109, εφαρμόστε ένα εύρος και η ρύθμιση zebra θα δείξει τις περιοχές της εικόνας που φτάνουν σε αυτό το επίπεδο εύρους. Η νέα ευρύτερη επιλογή επιπέδου σήματος βίντεο και η δυνατότητα ανάθεσης εύρους καθιστούν πιο εύκολη την προσαρμογή επιπέδου έκθεσης.

Ανθεκτικό σώμα από κράμα μαγνησίου
  Σχεδιασμένο για στιβαρή αξιοπιστία και σταθερό χειρισμό, το μικρό σώμα της α7S II αντέχει στις καταπονήσεις κατά τις λήψεις σε εξωτερικούς χώρους, χάρη στην εσωτερική δομή του και στο γερό κράμα μαγνησίου που έχει χρησιμοποιηθεί για το μπροστινό, πίσω και επάνω κάλυμμα.

Ανθεκτικότητα κλείστρου σε 500.000 κύκλους
  Το κλείστρο της μηχανής πέρασε τη δοκιμή υψηλής αντοχής και ανθεκτικότητας 500.000 κύκλων 11, καθώς ένας μηχανισμός πέδησης του κλείστρου μειώνει τους μηχανικούς κραδασμούς της μπροστινής/πίσω κουρτίνας περίπου κατά 50%12, ελαχιστοποιώντας τους κραδασμούς της μηχανής, τη θόλωση εικόνας και τον ήχο κλείστρου. Η χρήση της ηλεκτρονικής μπροστινής κουρτίνας μειώνει ακόμα περισσότερο τους κραδασμούς.

Ελάχιστη ταχύτητα κλείστρου ISO Auto
  Για να αποτρέψετε τη θόλωση κατά τη λήψη ενός κινούμενου θέματος, ορίστε μια ταχύτητα κλείστρου στην οποία θα αρχίσει να αλλάζει η ευαισθησία ISO όταν είναι επιλεγμένη η ρύθμιση ISO AUTO (στη λειτουργία P ή A ή στη μείωση θορύβου σε πολλαπλά καρέ).

Βελτιωμένη αυτόματη εστίαση στα μάτια
  Η Αυτόματη εστίαση στα μάτια, που πλέον διατίθεται και στη λειτουργία AF-C, ανιχνεύει και παρακολουθεί αυτόματα τα μάτια ακόμα και κινούμενων θεμάτων, για περισσότερη ελευθερία στο καδράρισμα.

Επέκταση ευέλικτου σημείου
 Στη επιλογή της περιοχής αυτόματης εστίασης προστέθηκε η Επέκταση ευέλικτου σημείου. Αν το επιλεγμένο σημείο αυτόματης εστίασης δεν βρίσκεται πάνω στο θέμα σας, η α7S II χρησιμοποιεί αυτόματα τα σημεία αυτόματης εστίασης γύρω από το επιλεγμένο σημείο, ώστε να προσφέρει ακριβή εστίαση.

Πιο ακριβής ρύθμιση της ισορροπίας λευκού
  Επειδή η α7S II παρέχει περισσότερα βήματα ρύθμισης της ισορροπίας λευκού (τα διπλάσια στον άξονα πορτοκαλί-μπλε και τα τετραπλάσια στον άξονα πράσινου-ματζέντα) από την α7S, μπορείτε να ρυθμίσετε την ισορροπία λευκού με πολύ περισσότερη ακρίβεια, ώστε να πετύχετε πιο φυσικά χρώματα.

Λειτουργία Μεγέθυνσης εστίασης και Peaking
  Μπορείτε να μεγεθύνετε καθαρά την εικόνα για να ρυθμίσετε με ακρίβεια την εστίαση κατά τη λήψη φωτογραφιών ή ταινιών. Επιπλέον, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Peaking για να χρωματίσετε τις περιοχές της εικόνας με τη μεγαλύτερη εστίαση, για γρήγορη επιβεβαίωση.

Εξατομίκευση με την εφαρμογή PlayMemories Camera Apps
  Με την υπηρεσία λήψης εφαρμογών της Sony μπορείτε να προσθέσετε νέες λειτουργίες και δυνατότητες στη μηχανή σας. Για παράδειγμα, υπάρχουν εφαρμογές για φωτογραφικά και κινηματογραφικά εφέ που σας βοηθούν να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας, καθώς και άλλες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε το smartphone σαν τηλεχειριστήριο της μηχανής.

Φόρτωση ...