Telephone 

 

Sony A77 II Body (ILCA-77M2)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): SKU101131

1,095.00

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΑΚΟΥ
Sony A-mount
ΤΥΠΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ
Αισθητήρας Exmor® CMOS τύπου APS-C (23,5 x 15.6 mm) με φίλτρα βασικών χρωμάτων
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ PIXEL
Περίπου 24,3 megapixel
ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ISO
Φωτογραφία: ISO 100 - 25600 (βήμα 1/3 EV), (οι αριθμοί ISO από ISO50 και ανώτεροι μπορούν να οριστούν ως επέκταση του εύρους ISO.), AUTO (ISO 100-25600, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο), Ταινία: Ισοδύναμη με ISO 100-12800 (βήμα 1/3 EV), AUTO (ισοδύναμη με ISO 100-12800, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο)
ΤΥΠΟΣ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟΥ
Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο 1,3 cm (τύπου 0,5")
ΤΥΠΟΣ ΟΘΟΝΗΣ
Μονάδα TFT 7,5 cm (τύπου 3,0)

 

Αισθητήρας Exmor® CMOS εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης

Απολαύστε τον αναβαθμισμένο αισθητήρα με φορμά APS-C και 24,3 ενεργά megapixel. Ο αισθητήρας προσφέρει 20% περισσότερη ευαισθησία από το προηγούμενο μοντέλο, για άψογες φωτογραφίες με χαμηλό θόρυβο και βίντεο Full HD.

Επεξεργαστής BIONZ™ X

Το ενισχυμένο σύστημα επεξεργασίας επεξεργάζεται τεράστιους αριθμούς δεδομένων αισθητήρα, επιτρέποντας ταχύτατη λήψη εξαιρετικών εικόνων με χαμηλό θόρυβο.

Σύστημα αυτόματης εστίασης εντοπισμού φάσης 79 σημείων

Νέο σύστημα αυτόματης εστίασης με 15 αισθητήρες τύπου σταυρού, για ακριβή και συνεχή αυτόματη εστίαση - αποτελεσματικό με εικονοσκόπιο ή ζωντανή προβολή στην οθόνη LCD

Αποκλειστική τεχνολογία Translucent Mirror Technology™

Η μοναδική σχεδίαση της Sony αντικαθιστά το κινούμενο κάτοπτρο DSLR με σταθερό ημιδιαπερατό καθρέπτη, προσφέροντας εξαιρετικά γρήγορη λήψη με συνεχή χρήση της ακριβούς αυτόματης εστίας εντοπισμού φάσης.

12 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης

Καταγράψτε σκηνές γρήγορης δράσης με εξαιρετικά ακριβή παρακολούθηση σε έως και 12 fps (περίπου μέγιστη ταχύτητα με τη λειτουργία συνεχούς αυτόματη εστίασης). Φωτογραφίστε 60 καρέ ανά ριπή, με τις ρυθμίσεις "FINE" για την ποιότητα και "L" για το μέγεθος εικόνας.

Βίντεο Quick AF Full HD

Τραβήξτε βίντεο 1920x1080 με παρακολούθηση συνεχούς αυτόματης εστίασης των κινούμενων θεμάτων: τώρα με προοδευτική λήψη 60p/24p για κινηματογραφικά αποτελέσματα.

Δημιουργικές λειτουργίες βίντεο Full HD

Απολαύστε ευκρινείς λήψεις, με αυτόματη εστίαση ακριβείας και συνεχή παρακολούθηση αυτόματης εστίασης. Οι λειτουργίες έκθεσης PASM προσφέρουν πλήρη δημιουργικό έλεγχο.

Εύρος ελέγχου αυτόματης εστίασης

Κλειδώνει την αυτόματη εστίαση σε ένα καθορισμένο εύρος απόστασης από τη μηχανή, για ευκρινή αποτελέσματα, ακόμα και αν το θέμα σκιάζεται στιγμιαία από κάποιο διερχόμενο αντικείμενο.

Μεγάλο εύρος ευαισθησίας από ISO 100-25600

Η υψηλή μέγιστη ευαισθησία επιτρέπει φυσικές εικόνες χαμηλού θορύβου, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού: η λειτουργία επέκτασης επεκτείνει την ευαισθησία έως και ISO 50.

Ανακλινόμενη οθόνη LCD 3 κινήσεων

Ελεύθερα ρυθμιζόμενη οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης (1.228.000 κουκκίδες) με τεχνολογία WhiteMagic για ευκρινή προβολή, ακόμη και υπό το φως του ήλιου.

XGA OLED TruFinder™

Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο ακριβείας με υψηλή αντίθεση και κάλυψη κάδρου 100% για καδράρισμα ακριβείας, εστίαση και επισκόπηση φωτογραφιών.

Οθόνη πληροφοριών υψηλής ανάλυσης

Επιλέξτε από μια ποικιλία ρυθμίσεων, όπως Γραφική απεικόνιση, Εμφάνιση όλων των πληροφοριών, Χωρίς εμφάνιση πληροφοριών, Ψηφιακός μετρητής επιπέδου, Ιστόγραμμα για την εμφάνιση ενδείξεων.

Τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας

Μεγεθύνει ψηφιακά το κεντρικό τμήμα της εικόνας έως και 2x με σχεδόν ανεπαίσθητη υποβάθμιση, διπλασιάζοντας το εύρος του διαθέσιμου ζουμ.

Ανίχνευση προσώπου με εγγραφή προσώπου

Αναγνωρίζει έως και 8 πρόσωπα σε μια σκηνή, ενισχύοντας τη βέλτιστη έκθεση, την ισορροπία λευκού, το φλας και άλλες ρυθμίσεις για υπέροχα πορτρέτα.

Επέκταση ευέλικτου σημείου

Εάν το ενεργό σημείο AF αρχίζει να χάνει την επαφή με το θέμα σας, ενεργοποιείται άμεσα ένα από τα 8 περιβάλλοντα σημεία AF, για συνεχή παρακολούθηση του κινούμενου θέματος με υψηλή ακρίβεια.

Λειτουργίες περιοχής βελτιωμένης αυτόματης εστίασης

Η λειτουργία κλειδώματος αυτόματης εστίασης, η οποία βελτιστοποιεί το μέγεθος του καρέ-στόχου και εξασφαλίζει τη χρήση του βέλτιστου σημείου αυτόματης εστίασης, είναι πλέον διαθέσιμη ως λειτουργία περιοχής εστίασης. Μπορείτε να επιλέξετε το αρχικό σημείο AF για παρακολούθηση από τις λειτουργίες περιοχής αυτόματης βελτίωσης Ευρεία, Ζώνη, Κέντρο, Ευέλικτο σημείο ή Επέκταση ευέλικτου σημείου.

Ρύθμιση παρακολούθησης σε 5 βήματα

Η διάρκεια παρακολούθησης της αυτόματης εστίασης μπορεί να ρυθμιστεί σε 5 βήματα, με τις χαμηλές ρυθμίσεις να δίνουν προτεραιότητα στη σταθερότητα, ενώ με τις υψηλές ρυθμίσεις στην ταχύτητα (ιδανική κατά τη by GoSave" style="background: none repeat scroll 0% 0% transparent ! important; border: medium none ! important; display: inline-block ! important; text-indent: 0px ! important; float: none ! important; font-weight: bold ! important; height: auto ! important; margin: 0px ! important; min-height: 0px ! important; min-width: 0px ! important; padding: 0px ! important; text-transform: uppercase ! important; text-decoration: underline ! important; vertical-align: baseline ! important; width: auto ! important;">λήψη διάφορων θεμάτων σε διαφορετικές αποστάσεις, για παράδειγμα). Κατά τη λήψη βίντεο υπάρχουν επίσης τρεις διαθέσιμες ρυθμίσεις.

Αυτόματη εστίαση στα μάτια

Επιτρέπει τη λήψη προσώπων με εξαιρετική εστίαση, ακόμη και όταν το θέμα σας είναι εν μέρει απομακρυσμένο από τη μηχανή με μικρό βάθος πεδίου.

Κορυφαίες τεχνολογίες εικόνας

Η τεχνολογία αναπαραγωγής λεπτομέρειας ελαχιστοποιεί τα τονισμένα περιγράμματα, προσφέροντας πιο ρεαλιστικές εικόνες και περισσότερες λεπτομέρειες. Η τεχνολογία μείωσης της περίθλασης διορθώνει τις θολές λεπτομέρειες, για ακόμα πιο ρεαλιστικές εικόνες ακόμα και σε μικρές ρυθμίσεις διαφράγματος (μεγάλος αριθμός F).

Μείωση θορύβου ανάλογα με την περιοχή

Σε συνδυασμό με την τεχνολογία αναπαραγωγής λεπτομέρειας, μειώνει αποτελεσματικά το θόρυβο, για πιο καθαρές και λεπτομερείς εικόνες ακόμα και στις ρυθμίσεις υψηλής ευαισθησίας.

Ενσωματωμένη σταθεροποίηση εικόνας

Αποτελεσματική σταθεροποίηση εικόνας για οποιονδήποτε συμβατό φακό, σε όλος το εύρος εστιακής απόστασης. Βοηθά στη σταθεροποίηση της εικόνας του εικονοσκοπίου, ενώ το κουμπί κλείστρου είναι πατημένο μέχρι το μέσον της διαδρομής του.

Λειτουργία Μεγέθυνσης εστίασης και Peaking

Μεγεθύνετε τις εικόνες ή τις ταινίες σας στο εικονοσκόπιο υψηλής ανάλυσης, για μη αυτόματη λεπτομερή ρύθμιση της εστίασης ή χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Peaking για να χρωματίσετε τις περιοχές της εικόνας με τη μεγαλύτερη εστίαση για γρήγορη επιβεβαίωση.

Προσαρμόσιμες ρυθμίσεις εικονοσκοπίου

Για την αντιστάθμιση του τύπου και της ποσότητας του φωτός στο χώρο που βρίσκεστε, ρυθμίστε τη θερμοκρασία χρώματος και τη φωτεινότητα του εικονοσκοπίου σε 5 απλά βήματα.

Προσαρμόσιμα κουμπιά λειτουργιών

Αντιστοιχίστε τις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε συχνά στα προσαρμόσιμα κουμπιά της επιλογής σας. Χρησιμοποιήστε τα 11 κουμπιά και αντιστοιχίστε οποιαδήποτε από τις 53 λειτουργίες για ταχύτερο, πιο έξυπνο χειρισμό.

Φόρτωση ...